Inscrivez-vous maintenant avec votre adresse e-mail et recevez des mises à jour sur votre liste de voitures préférées. Recevez des mises à jour.

339 reviews

4,2

339 Reviews

Katelijne

Jaar geleden mijn chevrolet spark hier gekocht en nu helaas een jaar later al bijna 2000,- euro aan onderhoudskosten gehad terwijl de auto zelf 4000,- was. Jammer, ze lijken goede autos te verkopen maar achteraf blijkt er toch nog vanalles mis te zijn. Geen kleine reparatie maar echt grote. Koppelingslager, alle banden vervangen, distributieriem vervangen (dit hebben ze bij aankoop aangegeven dat dit niet zou hoeven) Als jonge bestuurder van 21 zijn deze kosten mij heel zwaar gevallen en baal er ernorm van...

J

Al meerdere auto's gekocht hier door de jaren heen, mijn man, ik, mijn moeder, en zeer tevreden. Is er na aankoop evt nog iets dan fixen ze dit alsnog. Veel keus, goede service, en een praatje. Bedankt team dekrie!

Liane Versteeg

Ze zijn mij heel netjes tegemoet gekomen ivm problemen met mijn distriebutieriem van mijn peugeot 2008

Esther

Een mankementje na de koop van onze auto werd super goed opgelost door Dekrie. Er werd meegedacht en alles is tot in de puntjes geregeld!

Gonnie

Goede ervaring bij de aankoop en rijdt nu in volle tevredenheid in mijn Citroën Berlingo.

henk

Onlangs een auto gekocht bij Dekrie. Problemen die ik met de auto had zijn netjes en direct verholpen.

Rian van den Hout

Op 14-2 jl. Renault Twingo gekocht voor goede prijs. Bij thuiskomst ontdekte ik condens in een van de koplampen. Na telefonisch contact afspraak gemaakt voor oplossing van dit probleem. Kreeg een ruilauto mee en de volgende dag was alles prima in orde.

Gerrit

Zonder problemen een mankement opgelost van pas gekochte auto waaraan geen kosten verbonden waren voor mij ik vond dat zeer netjes grt Gerrit van de sanden

Bert

We hebben vandaag onze Toyota Avensis opgehaald. Vanaf het moment dat we voor het eerst binnenstapten t/m de aflevering zijn we zeer vriendelijk geholpen. Men heeft de parkeerdeukjes mooi hersteld en de wagen zag er bij aflevering pico bello uit.

Robert

Door vrienden kennis kunnen maken met hun Volvo. Deze was ook bij Dekrie gekocht. Toen wij er onze Volvo kochten hadden was er erg veel keuze in Volvo. Er stonden sowieso veel auto's. Inmiddels rijden wij fijn met onze auto en zijn wij prettig geholpen.