Inscrivez-vous maintenant avec votre adresse e-mail et recevez des mises à jour sur votre liste de voitures préférées. Recevez des mises à jour.
Foto GARAGE MAY

GARAGE MAY

Diestersteenweg 308, 3680 MAASEIK

Openingstijden

Over ons

Als voormalig Nedcar-Volvo specialist is Marc (May) Gielkens zijn eigen garagebedrijf gestart in 1995. Na 9 jaar is het bedrijf na een aanzienlijke verbouwing inmiddels uitgegroeid tot een professioneel familiebedrijf waarbij naast “May” moeder Hilde, zoon Bas en meerdere medewerkers het bedrijf maken tot wat het nu is: Een vertrouwd en eerlijk bedrijf dat tot ver in de regio bekend staat om zijn flexibele en gedreven instelling. De combinatie van vader en zoon als ervaren monteur en de specialistische kennis van nieuwe technieken van Bas (elektrische en hybride auto’s) maakt Garage May tot een volwaardige speler. Klanten beschrijven hun manier van communiceren als eerlijk en transparant met een grote dosis vakkennis en passie voor het vak. Vooral de unieke werkwijze en humor valt bij klanten in de smaak. VISIE: Een uitstekende service bieden naar onze klanten en toekomstgericht met de nieuwste technieken door-ontwikkelen zodat u nu en later bij ons terecht kunt VERKOOP: Garage May gaat op verzoek van u als klant op zoek naar specifieke nieuwe en tweedehands auto’s of uitvoeringen van bepaalde modellen al naar gelang uw wensen. Regelmatig zijn dit import auto’s die in België minder courant zijn. Daarbij heeft de auto vaak meer opties en een interessantere prijs. De auto wordt door ons geïmporteerd, kritisch nagekeken en gekeurd. Bij uw aankoop is daarbij alles geregeld en kunt u zo de weg op. Als garantie krijgt u de zekerheid dat u de eerste 30.000 km géén extra kosten heeft buiten normaal onderhoud. Informeer ook naar nieuwe en tweedehands hybride auto’s die vaak lastig te vinden zijn. Onderstaand vindt u ons aanbod van auto’s die we op dit moment op stock hebben.

Reviews

Davy

Alles top uitleg auto Eerlijk Goede communicatie via email Geduld Houden hun woord Aanrader Top service

03.02.2022

Bart

Zeer vriendelijk, goede service en zeker een aanrader. Als ze geen auto hebben staan wordt voor u de gewenste auto op bestelling gehaald.

18.01.2022

Paul

Een vakman met veel kennis, vriendelijk en behulpzaam.

04.05.2022

Toon alle reviews

Onze merken

Servicebedrijf Auto

Alfa Romeo
Audi
BMW
Chevrolet
Chrysler
Citroen
Cupra
Dodge
Fiat
Ford
GMC
Hyundai
Isuzu
Iveco
Jaguar
Jeep
Kia
Land Rover
Mazda
Mercedes-Benz
MINI
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
SEAT
Skoda
Suzuki
Toyota
Volkswagen

Wij bieden

Aanpassing van de ophanging
Auto-accessoires
Autoruiten
bandencentrale
Bandenverkoop
Carrosserie
Carrosseriewerk
Gespecialiseerde garage
Herstelling van de cylinder
Inspection
Motorherstelling
periodieke onderhoudswerken
Racing en rally onderhoud
Rapportage over schadevoertuigen
Tuning
Verbouwingen
Vervangauto
Werkplaats

Contact

GARAGE MAY

Marc Gielkens

Diestersteenweg 308
3680 MAASEIK
Openingstijden

Autobedrijf

Ma – Vr
08:0012:00Uur
13:00
18:00Uur
Za
09:0012:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon
Filialen
GARAGE MAY

3680 MAASEIK

Contact aanbieder

(optioneel)