JV Automotive

Hoogstraat 164, 9550 Herzele

Openingstijden

82 reviews

4,8

Algemene indruk
Bereikbaarheid
Betrouwbaarheid
Beschrijving voertuig
Koopproces

82 Reviews

Kevin

Op voorhand een goed contact over een mogelijke overname van mijn auto. Ter plaatse alles correct verlopen en een degelijke uitleg gekregen over de historiek. Bij aflevering van de wagen heeft de verkoper de tijd genomen om alles duidelijk te overlopen en me wegwijs te maken in de bediening ervan. Een pluim voor deze tweedehandsverkoper!

Vincent Stabel

Het eerste contact met Jonathan ging heel vlot, een propere zaak met mooie wagens. De auto was mooi gekuist vanbinnen en vanbuiten, een transparante uitleg over de wagen, zijn onderhoudshistorie, vorige eigenaar en welke krasjes de wagen al had. Dit zorgt meteen voor veel vertrouwen. Bij de aankoop zelf ging alles ook enorm vlot, de wagen is voor de verkoop op onderhoud geweest waarbij ook de voorste remblokken vervangen zijn. Deze waren voor de helft afgesleten en diende in principe niet meteen vervangen te worden. Alsook bij het vertrekken was de tank voor 3/4 gevuld met euro98. Een jonge zelfstandige die iets van zijn bedrijf wilt maken! Top! Bedankt Jonathan.

Jef

Een nieuwe Ssangyong bij deze dealer gekocht. Veel goedkoper dan bij de dealer en Jonathan was ook 10 maal vriendelijker. Hartelijk dank!

Kim

Een nieuwe Ssangyong bij deze handelaar gekocht. Was goedkoper als bij de merkdealer en had meer opties! Ook direct leverbaar. Overname van mijn wagen was snel geregeld en heb nog meer gekregen dan ik verwacht had. Nogmaals bedankt!

Eline

Jonathan was zeer behulpzaam. goede uitleg gekregen over de wagen en testrit mogen uitvoeren. Na beslissing aankoop goed op de hoogte gehouden van het onderhoud, keuring enzovoort. Bij afhaling nog een uitgebreide uitleg gekregen over de wagen. Top werk!

Chris

Très satisfait de mon achat (il y a 4 jours). Vendeur très professionnel et voitures proposées de qualité.

BasTou

Vriendelijkheid en professionalisme zijn daar op de juiste plaats. Zeer keurige uitleg bij het gaan bezichtigen van de wagen. Aankoopproces is zeer vlot en op een correcte manier verlopen.

Amina

Geweldige service, betrouwbaar & rustig voorkomen. Geeft tijd aan klanten & is eerlijk.

Emiel

Zeer goede ervaring met deze persoon!

Veerle

Wagen was niet te onderscheiden van een nieuwe. Prijs was ook zeer scherp. Verloop van keuring, onderhoud ging allemaal vlot en we werden hier ook van op de hoogte gehouden. Ik raad JV Automotive zeker aan!