title
title

JV Automotive

Hoogstraat 164, 9550 Herzele

Openingstijden

Over ons

Wat kan u verwachten als u een wagen bij JV Automotive koopt? Een zorgvuldige selectie bij de aankoop - De wagen is ongevalvrij - De wagen heeft een correcte onderhoudshistoriek - Volledige reiniging van ex- en interieur - Nazicht van de wagen bij aflevering Persoonlijke en professionele aanpak Gezien ons streven naar eerder kwaliteit dan kwantiteit kunnen wij een persoonlijke en professionele aanpak bieden. Wij gaan steeds voor een tevreden klant. Rijden zonder zorgen Wij staan zelf in voor onze waarborg, geen waarborgverzekering. Wij vertrouwen al onze voertuigen en voorzien hier ook een correcte waarborgregeling.

Nieuwste aanbod
,,
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Kevin

Op voorhand een goed contact over een mogelijke overname van mijn auto. Ter plaatse alles correct verlopen en een degelijke uitleg gekregen over de historiek. Bij aflevering van de wagen heeft de verkoper de tijd genomen om alles duidelijk te overlopen en me wegwijs te maken in de bediening ervan. Een pluim voor deze tweedehandsverkoper!

Vincent Stabel

Het eerste contact met Jonathan ging heel vlot, een propere zaak met mooie wagens. De auto was mooi gekuist vanbinnen en vanbuiten, een transparante uitleg over de wagen, zijn onderhoudshistorie, vorige eigenaar en welke krasjes de wagen al had. Dit zorgt meteen voor veel vertrouwen. Bij de aankoop zelf ging alles ook enorm vlot, de wagen is voor de verkoop op onderhoud geweest waarbij ook de voorste remblokken vervangen zijn. Deze waren voor de helft afgesleten en diende in principe niet meteen vervangen te worden. Alsook bij het vertrekken was de tank voor 3/4 gevuld met euro98. Een jonge zelfstandige die iets van zijn bedrijf wilt maken! Top! Bedankt Jonathan.

Jef

Een nieuwe Ssangyong bij deze dealer gekocht. Veel goedkoper dan bij de dealer en Jonathan was ook 10 maal vriendelijker. Hartelijk dank!

Toon alle reviews

Onze merken

Merk-onafhankelijke dealer Auto

Abarth
Alfa Romeo
Alpina
Aston Martin
Audi
Bentley
BMW
Caterham
Citroen
Corvette
Dacia
Daewoo
Daihatsu
Dodge
Ferrari
Fiat
Ford
Honda
HUMMER
Hyundai
Isuzu
Iveco
Jaguar
Jeep
Kia
Lancia
Land Rover
Lexus
Lotus
Mazda
Mercedes-Benz
MINI
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
SEAT
Skoda
smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
Tesla
Toyota
Volkswagen
Volvo

Contact

JV Automotive

Jonathan Vlaeminck

Hoogstraat 164
9550 Herzele
Openingstijden

Auto aankoop & verkoop

Ma – Za
09:0020:00Uur
Zo
09:0020:00Uur
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder