title
title

KRK Cars

14 reviews

Boterbosstraat 15, 3550 Heusden-Zolder

Openingstijden

Over ons

Auto’s zijn onze passie. Auto’s aankopen en verkopen ons vak. KRK Cars biedt: -Een uitgebreide stock aan nieuwe wagens en jonge occasies. -Een persoonlijke zoekservice naar de wagen van uw voorkeur. -Een all-in service waarbij aspecten als keuring, verzekering, inschrijving voor u in orde gebracht worden. -Een uitgebreid netwerk om uw eigen wagen te verkopen en assistentie bij alle aspecten van de verkoop.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Tanguy

Super contact. Très professionnel.

Kurt

Vlotte en fijne communicatie, wagen in prima staat ( idem voor alle andere auto's die in de showroom stonden ), en ook na aankoop fijne communicatie wat betreft papierwerk enz. + heel flexibel wat betreft planning om de wagen af te halen. Bedank Jeroen. KRK = aanrader.

Bart

We hebben de autohandelaar Jeroen van KRK gebeld,de auto had veel mooie opties met dat we 180 km van de handelaar wonen hadden we vooraf al zeer goeie communicatie zelf op een zondag ,we mochten die dag zelf nog gaan testrijden alles was perfect zoals omschreven we hebben ook een mooie overname gehad .We zijn meer dan tevreden over de wagen ,Met een paar woorden omschrijf ik KRK Cars Betrouwbaar ,vlotte communicatie ,Jeroen is een verkoper die van zijn woord is ,dus niet twijfelen je koopt met een gerust hart een auto bij KRK Cars ,toch nog eens bedankt voor alles Jeroen

Toon alle reviews

Onze merken

Merk-onafhankelijke dealer Auto

Audi
Porsche
SEAT
Skoda
Volkswagen

Contact

KRK Cars

KRK Cars

Boterbosstraat 15
3550 Heusden-Zolder
Openingstijden

Customer service only by Appointment

Ma – Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder