RAF CARS

Lebekestraat 50, 9406 Ninove-Outer

Openingstijden

148 reviews

4,8

Algemene indruk
Bereikbaarheid
Betrouwbaarheid
Beschrijving voertuig
Koopproces

Kies voor RAF CARS

 • Details

  Yves.P

  Snel antwoord op al men vragen via mail. Bezichtigen van de wagen op een heel informatieve ongedwongen manier. Enorm vriendelijk onthaal. Raf is een verkoper met een passie voor auto´s en luistert naar zijn klanten. De auto werd sneller dan verwacht en dan ook nog eens perfect naar wens afgeleverd. Een voorbeeld in de auto verkoop!

 • Details

  Willy Feyaerts

  Commercieel top. Dynamisch. Flexibel. Betrouwbaar.

 • Details

  Bart

  Wij hadden een vlekkeloze en perfecte aankoop bij Raf, zeer warm welkom en konden met alle vragen bij Raf terecht niks was teveel gevraagd en alles was mogelijk ook altijd direct bereikbaar en staan direct klaar wij raden Raf Cars zeker aan. Bedankt Raf voor de rustgevende en top service!

145 Reviews

Frederik

Zeer attent, snelle reactie en altijd bereikbaar en beschikbaar bij aankomst voelde we ons dan ook direct op ons gemak en wagen zoals in de beschrijving in een tip top staat. Bedankt Raf!

Loran

Bij Raf Cars bent u bij het juiste adres voor uw toekomstig voertuig, wij kregen een zeer vriendelijk ontvangst en niks was teveel voor de heer Raf, gaf ons dan ook alle tijd voor het voertuig goed te bezichtigen, uiteindelijk bij overeenkomst stond het voertuig binnen de afgesproken tijd perfect klaar zoals beloofd! Raf nogmaals bedankt en tot snel!

Kenan Demir

Bij eerste instantie een vlug reactie en afspraak die bij u past. Een vriendelijke gezicht en warme welkom. Eerlijke prijs en ook bespreekbaar. 99% juiste informatie over de wagen die beschreven is. Alles wat je wil weten of zorgen hebt word be antwoord met de juiste informatie. Bij het akkoord gaan word de wagen volledig gekeust en de nodige nazichten en de onderhoud gedaan. Ben zeer te vreden dat ik een wagen bij RAF CARS gekocht heb. Als er dingen die je vergeet heb te vragen of vergeten is wederzijds is er vlug contact. Ge koopt niet alleen een wagen maar ook een dealer die naar u luistert. Zeker een aanrader eerlijk in het algemeen. Voor mij een TOP ÉÉN

Barbier

Komt afspraken na. Vriendelijk. Correct. Betaald onmiddellijk per overschrijving.

vanessa

Reeds voor de 2e keer een wagen aangekocht bij RAF cars. zoals steeds heel erg vriendelijk, correct en in orde. Dankjewel!

Antwoord: RAF CARS

Bedankt voor jullie vertrouwen in ons bedrijf, wij wensen jullie heel veel veilige kilometers toe en heel veel rij plezier!

Kenny Janssens

Raf Cars is de locatie waar je moet zijn voor zowel aankoop als verkoop van een wagen! Hier staan prachtige wagens met een eerlijke prijs en correcte service. Je wordt vriendelijk ontvangen door de zeer sympathieke en betrouwbare verkopers. Een absolute aanrader, mijn complimenten aan Raf Cars.

Eddy V. St. Lokeren

Goed gevoel,eerlijkheid, vriendelijk,verzorgde garage,goede service