title
title

RAF CARS

Lebekestraat 50, 9406 Ninove-Outer

Openingstijden

Reviews

Frederik

Zeer attent, snelle reactie en altijd bereikbaar en beschikbaar bij aankomst voelde we ons dan ook direct op ons gemak en wagen zoals in de beschrijving in een tip top staat. Bedankt Raf!

Loran

Bij Raf Cars bent u bij het juiste adres voor uw toekomstig voertuig, wij kregen een zeer vriendelijk ontvangst en niks was teveel voor de heer Raf, gaf ons dan ook alle tijd voor het voertuig goed te bezichtigen, uiteindelijk bij overeenkomst stond het voertuig binnen de afgesproken tijd perfect klaar zoals beloofd! Raf nogmaals bedankt en tot snel!

Kenan Demir

Bij eerste instantie een vlug reactie en afspraak die bij u past. Een vriendelijke gezicht en warme welkom. Eerlijke prijs en ook bespreekbaar. 99% juiste informatie over de wagen die beschreven is. Alles wat je wil weten of zorgen hebt word be antwoord met de juiste informatie. Bij het akkoord gaan word de wagen volledig gekeust en de nodige nazichten en de onderhoud gedaan. Ben zeer te vreden dat ik een wagen bij RAF CARS gekocht heb. Als er dingen die je vergeet heb te vragen of vergeten is wederzijds is er vlug contact. Ge koopt niet alleen een wagen maar ook een dealer die naar u luistert. Zeker een aanrader eerlijk in het algemeen. Voor mij een TOP ÉÉN

Toon alle reviews

Contact

RAF CARS

Raf Cars

Lebekestraat 50
9406 Ninove-Outer
Openingstijden

RAFCARS

Ma – Vr
09:3017:30Uur
Za
09:3014:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder