Aller vers Mes annonces sauvées.

Vous avez contacté ce vendeur le {0}.

Kia Picanto 1.0 X-ecutive AIRCO | WEINIG KM

Citadine


Kia Picanto 1.0 X-ecutive AIRCO | WEINIG KM

Citadine


€ 4.224,-


74.794 km
Occasion
01/2010
46 kW 63 CH Boîte manuelle, Essence
Climatisation Volant en cuir Vitres électriques Climatisation automatique Direction assistée Feux anti-brouillard

ZOETERMEER, Vendeur professionnel
Louwman Zoetermeer

Louwman Zoetermeer

Afdeling verkoop
Abdissenbos 3
2715 XA ZOETERMEER
+31 (0)79 - 8080266

Kia Picanto 1.0 X-ecutive AIRCO | WEINIG KM
€ 4.224,-
Louwman Zoetermeer


Espace pour les notes:


Détails

Etat

État
Occasion

Caractéristiques

Marque
Kia
Modèle
Picanto
N° d'annonce
PF055L
Année
2010
Couleur extérieure
Gris
Couleur originale
Grijs
Carrosserie
Citadine
Portes
5
Sièges
5
Version pays
Pays-Bas

Transmission

Transmission
Boîte manuelle
Vitesses
5
Cylindrée
999 cm³
Cylindres
4
Poids à vide
830 kg
Type de moteur
Avant

Environnement

Carburant
Essence
Consommation de carburant:Vous trouverez de plus amples informations sur la consommation de carburant et les émissions de CO2 des voitures neuves dans la banque de données TECHNICAR sur le site de la FEBIAC à l'adresse: www.febiac.be.
4,8 l/100 km (mixte)
5,7 l/100 km (urbain)
4,3 l/100 km (extra-urbain)
Émissions de CO2Vous trouverez de plus amples informations sur la consommation de carburant et les émissions de CO2 des voitures neuves dans la banque de données TECHNICAR sur le site de la FEBIAC à l'adresse: www.febiac.be.
114 g CO2/km (mixte)
Classe d'émission
Euro 4

CO2-Effizienz

Auf der Grundlage der gemessenen CO2-Emissionen unter Berücksichtigung der Masse des Fahrzeugs ermittelt.

Qualité certifiée par

{ "maxLargeScreenHeight": 1250, "sameWidthAsParent": true, "maxContentLengthInBytes": 14000 }

Equipement

Confort

Climatisation Climatisation automatique Vitres électriques Volant en cuir

Divertissement / Médias

CD MP3 Radio

Sécurité

ABS Airbag conducteur Airbag passager Alarme Anti-démarrage Direction assistée Feux anti-brouillard Verrouillage centralisé

Description

Dealer onderhouden Kia Picanto van Kia Motors België!

Kia onderscheidt zich van andere automerken door een zeer gunstige prijs/prestatie verhouding. Zeker voor kopers van een kleine auto is dat van groot belang. Om de kleinste Kia nog aantrekkelijker te maken, heeft die auto nu een facelift ondergaan. De nieuwe Picanto zou pittige prestaties leveren, zuinig omspringen met brandstof en veel comfort bieden. Is de Picanto nu het scherpste aanbod van Kia?

De Picanto is op dit moment de best verkochte Kia. Dat succes is mede te danken aan de royale binnenruimte. Voor een kleine auto is de Picanto groots van binnen. Voorin geeft deze voordelige automobiel absoluut niet het gevoel van een typisch klein stadsautootje. De hoofd- en beenruimte laten zelfs voor lange bestuurders weinig te wensen over.

Helaas zijn de voorstoelen, net als in de vorige Picanto, aan de kleine kant. De zitting is kort en de hoofdsteunen kunnen niet voldoende worden versteld om daadwerkelijk een bijdrage te leveren aan de veiligheid.

Achterin biedt de Picanto beduidend meer ruimte dan gemiddeld in dit segment. Zelfs volwassenen kunnen redelijk zitten op de achterbank. Van de kleine auto's biedt alleen de Daihatsu Cuore nog meer binnenruimte.

Volwassen
Wat betreft de opzet van het dashboard, de afwerking en de materiaalkeuze is de Picanto zonder twijfel de nummer één in z'n segment. Voorin voelt de Picanto niet als een goedkoop autootje. Wie niet beter weet, denkt plaats genomen te hebben in een middenklasser!

Voor deze nieuwe generatie heeft Kia dan ook veel stijl-elementen overgenomen van de duurdere Cee'd. Dat is terug te vinden in de vormgeving van het dashboard, de hoogwaardige kunststof en bijvoorbeeld ook in de fraaie vormgeving van de toerenteller en snelheidsmeter.

Uitrusting
Gezien de bescheiden prijs, is de Picanto rijk uitgerust. Bovendien heeft Kia voor deze nieuwe generatie een aantal broodnodige aanpassingen doorgevoerd waardoor de auto de concurrentie goed aan kan. Zo is niet alleen een bestuurdersairbag, maar ook een passagiersairbag nu (eindelijk) standaard. Optioneel kan deze kleinste Kia ook worden uitgevoerd met zijairbags (een aanrader).

De duurdere uitvoeringen zijn voorzien van een radio/CD-speler die nu ook raad weet met CD's met MP3-bestanden. Minder opvallend, maar minstens zo prettig, is de aanpassing aan de airconditioning. Deze blaast nu subtieler zodat de inzittenden niet met de haren wapperend in de wind in de auto zitten.

Zoals voorheen is gedacht aan de nodige bergvakken, bekerhouders, 12 volt aansluitingen (in het dashboard en in de bagageruimte) en andere kleine zaken die het plezier met de auto in het dagelijks leven merkbaar vergroten. Nieuw zijn de praktische lades onder de voorstoelen.


Zuinig
De motoren van de vernieuwde Picanto zijn nauwelijks gewijzigd. Het motormanagement is iets aangepast, maar zelfs verstokte Picanto-rijders laten weten op dit punt geen verschil te voelen met de vorige generatie. Toch is juist dit een heikel punt, want in het verleden hebben Picanto-rijders laten weten dat het beloofde fabrieksverbruik niet haalbaar was.

Daarom moet nogmaals worden benadrukt dat een auto niet bedoeld is voor het afleggen van korte afstanden. Zelfs de zuinigste auto wordt bijzonder dorstig wanneer deze alleen gebruikt wordt om de kinderen naar school te brengen, boodschappen te doen of de sportclub te bezoeken. Wanneer de Picanto wordt gebruikt voor lange afstanden (25 km of meer), is de auto wel degelijk zeer zuinig.

Voor deze gelegenheid is gereden met de 1.1 liter motor (65 pk / 97 Nm) met automatische versnellingsbak. De testrit bestond uit stadsverkeer, buitenwegen en snelweg. Een automaat is in de regel minder zuinig dan een handgeschakelde auto. Bovendien was de geteste auto hagelnieuw en nog lang niet ingereden. Toch liet de testauto een voorbeeldig verbruik van ruim 1 op 18 noteren zelfs iets zuiniger dan het door Kia beloofde verbruik van 1 op 17,2.

Wie echt su
Afficher plus Afficher moins

Financement & assurance

{ "maxLargeScreenHeight": 650, "sameWidthAsParent": true, "maxContentLengthInBytes": 14000 }

 

In case you haven´t confirmed your e-mail address yet, we will send you a confirmation request shortly.

Louwman Zoetermeer

Afdeling verkoop
Abdissenbos 3
2715 XA ZOETERMEER

Le vendeur a été contacté le {0}.

Contacter le vendeur

Votre message

Le contenu de votre message sera examiné pour des raisons de sécurité. Nous prenons la protection des données au sérieux. Les données saisies ne seront pas utilisées à des fins publicitaires.


Appeler
Appeler
+31 (0)79 - 8080266

Contacter le vendeur

Louwman Zoetermeer

Afdeling verkoop
Abdissenbos 3
2715 XA ZOETERMEER

Le vendeur a été contacté le {0}.

Votre message

Le contenu de votre message sera examiné pour des raisons de sécurité. Nous prenons la protection des données au sérieux. Les données saisies ne seront pas utilisées à des fins publicitaires.


{ "fuel" : ["B"], "art" : [1], "gear" : ["M"], "equi" : [1, 2, 3, 5, 10, 12, 13, 17, 18, 19, 26, 30, 43, 132, 142], "ad" : "dealer", "zip" : "NL2715 XA", "zip2" : "2715 XA", "ken" : "PF055L", "kenteken" : "true", "acc" : ["U"], "ECO" : "NO", "vat" : 0, "carid" : 378586477, "did" : 8398, "carby" : 0, "rnd" : 13, "price" : [1], "hp" : [2], "sthp" : 63, "stkw" : 46, "fr" : ["7"], "styea" : "2010", "stmon" : "1", "miles" : [4], "stmil" : 74794, "seg" : ["subcompact"], "type" : ["U"], "articleType" : "C", "make" : [39], "stmak" : "Kia", "model" : [18417], "stmod" : "Picanto", "cost" : 4224, "stccm" : 999, "mia" : "true" }