Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Zo verkoop je je auto

Kies gewoon de optie die voor jou de beste is:

Zo verkoop je je auto

Kies gewoon de optie die voor jou de beste is:

Online zoekertje

Aan een particulier verkopen

✓
Gratis
Jouw basisadvertentie is gratis
✓
Groot bereik Miljoenen potentiële klanten
✓
Top Prijs Onderhandel en ontvang de beste prijs
✓
Goede ranking Bijkomende producten die de
zichtbaarheid nog verbeteren

ExpressVerkoop

Verkopen aan een AutoScout24-partner

✓
Gratis
Geen verborgen kosten of vergoedingen
✓
Zekerheid Erkende AutoScout24-partners bij u in de buurt
✓
Mogelijk binnen 24u Snelle verkoop en betaling
✓
Efficiënt Minimale inspanning qua verkoopsproces

Zo gaat de verkoop in zijn werk

Online zoekertje

Voertuig invoeren
Voertuig invoeren Beschrijf het voertuig en maak een account aan
Zoekertje
Zoekertje Creëer een basis- of een premiumadvertentie
Vragen van potentiële kopers
Vragen van potentiële kopers Aanvragen beheren en afspraken maken
Bezoeken en aanbiedingen
Bezoeken en aanbiedingen Voer testritten uit en onderhandel
decisionPage.marketPlace.benefits.item5
Verkoop Regel zelf het contract, de betaling en afhaling van de wagen

ExpressVerkoop

Voertuig invoeren
Voertuig invoeren Voertuiggegevens invoeren in slechts enkele kliks
Waardebepaling
Waardebepaling Ontvang meteen online een estimatie van de prijs
Datum & offerte
Datum & offerte Prik een datum en maak een afspraak bij u in de buurt,
laat de waarde bepalen en ontvang een niet-bindend bod.
Verkoop
Verkoop Contract, betaling en levering meteen mogelijk


Online zoekertje
ExpressVerkoop

Snel

Efficiënt

Waardebepaling

Levering

Veelgestelde vragen

De advertentie
is een zoekertje dat zichtbaar is https://www.autoscout24.be/nl waarmee je jouw auto kan verkopen als privépersoon. De advertentie kan zowel gezien worden door particulieren als door de autodealers. Als je geïnteresseerd bent, kunnen zij jou onmiddelijk contacteren om vragen te stellen, bezoeken of testritten te organiseren en de verkoop te beheren. Het verkoopproces duurt in het algemeen gemiddeld 30 dagen.

Express Verkoop
legt rechtstreeks contact tussen jou en een van onze exclusieve AutoScout24-partners op basis van de online evaluatie. Bij de online taxatie wordt een niet-bindende richtprijs voor de verkoopprijs bepaald, rekening houdend met de basisgegevens van jouw voertuig en de gebruikelijke prijzen. Deze prijsevaluatie verwijst naar de gemiddelde aanbiedingsprijs die momenteel op https://www.autoscout24.be/nl. staat. In het geval van een aankoop door een professional kan de aankoopprijs uiteraard afwijken van de aanbiedingsprijs. Daarna heb je de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze AutoScout24-partners in jouw regio. De waarde van jouw 2ehandsauto wordt gratis ter plaatse bepaald tijdens de voertuigcontrole. Afhankelijk van de uitrusting en de staat van jouw wagen kan dit afwijken van de richtwaarde van de prijsbepaling. Het aanbod van onze partner is uiteraard vrijblijvend voor jou. Het verkoopproces kan hier binnen 24 uur worden afgerond. Als je het aanbod accepteert, ontvang je het overeengekomen bedrag rechtstreeks van onze partner - in contanten of via een bankoverschrijving. In dit geval hoef je het voertuig niet aan een technische controle te onderwerpen.


Nee. De basisadvertentie (particuliere advertentie) en Express Verkoop zijn gratis diensten. Tot twee basisadvertenties met tot elk 15 afbeeldingen kunnen gratis gepubliceerd worden. Je kan de zichtbaarheid van jouw advertentie verhogen met extra packages zoals PlusAds en PremiumAds.

Onhafhankelijk van het feit dat een verkoop is doorgegaan of niet, zullen je geen extra kosten aangerekend worden.


Je zal volgende gegevens nodig hebben voor uw wagen:

  • Merk en model of chassisnummer (inschrijvingsbewijs deel 1 / inschrijving van het voertuig)
  • Kilometerstand

Meer informatie over de advertentie

Een avertentie is online beschikbaar gedurende 126 dagen (18 weken). Natuurlijk geven wij jou de mogelijkheid om de advertentie op elk ogenblik te desactiveren of te verwijderen gedurende deze periode.


Onze gratis voertuigevaluatie biedt jou een leidraad voor de ideale verkoopprijs. Wij berekenen de waarde van de tweedehandswagen, rekening houdend met de basisgegevens van jouw voertuig en de gemiddelde aanbiedingsprijs van vergelijkbare modellen op https://www.autoscout24.be/nl. De berekende prijsklasse is een niet-bindende leidraad voor de verkoopprijs. Afhankelijk van de uitrusting en de staat van de auto kan deze bij verkoop hoger of lager zijn.


Alle bezoekers van www.autoscout24.be, die een wagen van jouw type opzoeken kunnen jouw advertentie zien - dit betekent zowel als particulier als de autodealers.

Je kan eveneens de zichtbaarheid van uw advertentie verhogen met de PlusAds en PremiumAds-packages die gereserveerd kunnen worden.


Meer informatie over Express Verkoop

Nee. De service Express Verkoop is gratis.

Onhafhankelijk van het feit dat een verkoop is doorgegaan of niet, zullen geen extra kosten berekend worden.


Wij berekenen de waarde van de tweedehandswagen, rekening houdend met de basisgegevens van uw voertuig en de gebruikelijke prijs van vergelijkbare modellen. De berekende prijsklasse is een niet-bindende richtwaarde voor de verkoopprijs. Afhankelijk van de uitrusting en de staat van de auto kan deze bij verkoop hoger of lager zijn.


Na de vrijblijvende online evaluatie kan je contact opnemen met één van onze exclusieve AutoScout24-partners in uw regio. De waarde van jouw tweedehandswagen zal gratis ter plaatse bepaald worden in het kader van een controle van jouw voertuig. Volgens de opties en de staat van jouw voertuig kan dit verschillen van de indicatieve waarde en de evaluatie tijdens de verkoop.

Het aanbod van onze AutoScout24-partner is natuurlijk vrijblijvend voor jou.

Bij het afsluiten van een koopovereenkomst ontvang je het overeengekomen bedrag rechtstreeks van onze partner, contant of via een bankoverschrijving. In dit geval hoef je het voertuig niet aan een technische controle te onderwerpen.


De volgende gegevens zijn verplicht bij Express Verkoop:

  • Inschrijvingsbewijs deel 1 (inschrijving van het voertuig)
  • Inschrijvingsbewijs deel 2 (inschrijving van het voertuig)
  • Alle sleutels van de wagen
  • Geldige identiteitskaart of paspoort
  • Onderhoudsboekje (als die beschikbaar is)
  • Keuringsattest (als die beschikbaar is)
  • Onderhoudsfacturen (als die beschikbaar zijn)

Ons advies: zodat alles vlot kan verlopen bij een verkoop is het aangeraden om al nodige documenten en sleutels reeds mee te nemen tijdens de controle van uw voertuig bij onze AutoScout24-partner.

Wij helpen u graag verder! U kan ons steeds telefonisch contacteren van maandag tot vrijdag van 9h00 tot 17h00 op het nummer +32 2 559 00 00 of via email naar expressverkoop@autoscout24.be