Passer au contenu principal
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
autotypen-transporter-l-01.jpg

Mercedes bestelwagen

De Mercedes bestelwagen bestaat in vier variaties die beginnen bij een kleiner model voor de startende ondernemer of het bedrijf met beperkte transportnoden, tot een uitgebreid model dat moeiteloos grote hoeveelheden over een langere afstand vervoert. De modellen kregen, in volgorde van grootte, de namen Citan, Vito, Sprinter en Vario. Iedere Mercedes bestelwagen is op maat aanpasbaar naargelang de behoeften van de klant. Zowel de cabine als het laadgedeelte kunnen tot in het kleinste detail aangepast worden. Kleuren, materialen, indelingen en extra functies kunnen door de klant gekozen worden zodat de Mercedes bestelwagen het ideale bedrijfsvoertuig is voor elke business. Daarnaast kan er vanzelfsprekend ook gekozen worden voor een gestandaardiseerd model.

Oog voor milieu

Dat Mercedes-Benz garant staat voor kwaliteit en degelijkheid is al langer bekend, maar dat het merk tevens ook het grootste belang hecht aan milieubewust rijden, is misschien minder bekend. De nieuwe bestelwagens van Mercedes-Benz zijn allemaal voorzien van de BlueEfficiency technologie. Deze technologie heeft als belangrijkste pijlers het ontzien van het milieu en het laten dalen van het verbruik; twee zaken die hand in hand gaan en bovendien een aanzienlijke kostenbesparing opleveren voor de klant. Omdat iedere klant andere eisen en wensen heeft, is er voorzien in verschillende types BlueEfficiency technologie. Zo is er altijd een pakket dat perfect past bij de noden die door de klant worden aangebracht. Een rendementsverhogend pakket, een hybride wagen, een wagen die op gas rijdt, enzovoort. het mag duidelijk zijn dat de innovatieve oplossingen van Mercedes-Benz helemaal op punt staan.

Mogelijke koetswerkvormen

Op gebied van koetswerkvormen wordt een ruime keuze aangeboden bij de Mercedes bestelwagens. Zo is er zowel de mogelijkheid tot een open als gesloten laadruimte, al dan niet voorzien van ramen, maar ook een open laadbak, kipper of combi kunnen voorzien worden. Vanzelfsprekend leent niet ieder model zich tot alle mogelijke koetswerkvormen gezien grootte hier een relevante factor is. Bij de kleinere modellen is het vooral de Vito die in diverse uitvoeringen te verkrijgen is, bij de grote modellen biedt de Vario de ruimste keuze. Ongeacht de keuze van de koetswerkvorm, blijft de mogelijkheid tot aanpassing op maat bestaan. Zowel kleinere zaken als kleur en materialen binnen het interieur, als keuze op gebied van brandstof, indeling, chassis en dergelijke kunnen voor ieder model afzonderlijk bepaald worden.