Passer au contenu principal
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
Focus: Kopen
Focus: Kopen

Garantiekeurmerk

Door deskundigen getest en goedgekeurd: wie graag zeker van zijn zaak wil zijn, kan gebruik maken van een aantal keurmerken en certificaten van verschillende fabrikanten en aanbieders die gepaard gaan met een (speciale) garantie.

Omdat bekend is dat de koop van een tweedehandsauto altijd een bepaald risico met zich meebrengt, bieden veel autofabrikanten een bijbehorend garantiekeurmerk aan waarmee een verifieerbare kwaliteit is gegarandeerd. Auto's die zijn voorzien van een dergelijk keurmerk, bieden een hogere betrouwbaarheid en zekerheid. Ze werden immers door een vakman gecontroleerd en aan strenge tests onderworpen. Eventuele gebreken worden duidelijk gedocumenteerd en aangegeven. Bij AutoScout24 kunt u heel gericht naar auto's met garantiekeurmerk zoeken.

Overzicht programma's

  • Merk
  • Garantiekeurmerk Naast de garanties van afzonderlijke fabrikanten, zijn er ook gekeurde auto's. Ook is er de nationale Car Pass die duidelijkheid geeft over de kilometerstand van een occasie. Hiermee wordt aangetoond dat het voertuig betrouwbaar is en geen grove of herkenbare gebreken vertoont. Bij AutoScout24 kunt u gericht zoeken naar garanties en een Car Pass-check. Naar zoekopdracht

Alle artikels

Zoeken naar een auto

Advies · Voorbereiding aankoop

De garantie van een auto

Advies · Voorbereiding aankoop

Auto bij particulier of dealer kopen?

Advies · Voorbereiding aankoop
Ontdek meer