Beoordeling van het voertuig

Vind de juiste prijs. Al vele merken en modellen beschikbaar.

Selecteer het merk.

Geef de datum van eerste registratie.

Geef de datum van eerste registratie.

Selecteer het model.

Selecteer een brandstof.

Selecteer het vermogen.

Selecteer het uitvoering.

Selecteer het model.

Selecteer een kilometerstand.

Vlot verkopen? Heel eenvoudig!

Gewoon tegen de juiste prijs.

Hoeveel is mijn wagen waard?

Deze vraag moet u beslist beantwoorden: Of u nu een tweedehandswagen wilt kopen of verkopen, het is belangrijk dat u weet wat de wagen op de huidige markt ongeveer waard is. Hiervoor is de gratis voertuigbeoordeling bij AutoScout24 een goed hulpmiddel.

Waarom is de prijs zo belangrijk bij de verkoop?

De wagenprijs is voor vele kopers het centrale argument bij de aankoop. U moet er als verkoper dus op letten dat de prijs overeenkomt met de uitrusting en de staat van uw wagen. Bovendien moet hij goed aangepast zijn aan de markt. Dat betekent: Enerzijds mag de prijs mag voor een snelle verkoop niet zonder reden veel hoger liggen dan bij vergelijkbare voertuigen. Alleen zo is de wagen interessant voor een potentiële koper. en: Als de geïnteresseerde potentiële kopers de lijst van zoekresultaten volgens de laagste prijs rangschikken, verschijnt uw wagen meer bovenaan. Anderzijds wilt u natuurlijk ook het maximale uit de kan halen. We helpen u omdat we uw voertuig vergelijken met andere wagens op AutoScout24. U kunt eenvoudig en zonder bijzondere vakkennis de autowaarde bepalen.

Hoe werkt de gratis beoordeling van de tweedehandswagen?

AutoScout24 beoordeelt de actuele marktprijs aan de hand van merk, model, motor, kilometerstand, tijdstip van de verkoop, autotype en soort aandrijving. De voertuigbeoordeling vergelijkt uw voertuig met gelijkaardige auto's die eveneens op AutoScout24 te koop stonden en staan.

Belangrijk: De voorgestelde prijs van het voertuig is een berekening van de gemiddelde aanbiedingsprijs van gelijkaardige wagens in de actuele databank en geen gegarandeerde verkoopprijs.

Deze gemiddelde prijs duidt aan wat de gemiddelde kostprijs is van de afzonderlijke modellen op AutoScout24 [Duitsland]. Om de waarde te berekenen, houdt AutoScout24 rekening met 99% van de aanbiedingsprijzen. Slechts afzonderlijke voertuigaanbiedingen met onrealistische prijzen worden niet in de berekening opgenomen.

De berekening van de waarde van het voertuig is gebaseerd op alle geregistreerde prijsinformatie voor België in real time en gebruikt daarvoor de vraagprijzen in de databank van AutoScout24 België.