Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
chatenet-l.jpg

Chatenet

Vind nu uw droomauto. Tussen de 2,4 miljoen auto's, op de grootste online automarkt, Europawijd.

Chatenet wordt in 1984 opgericht in Frankrijk en richt zich voornamelijk op kleine stadsauto's die beter bekend staan als brommobielen. Het opvallende van deze kleine auto is het sportieve uiterlijk en de moderne techniek. Door het unieke design weet Chatenet de brommobiel een sportief en modern imago te geven. Sinds de oprichting van Chatenet, is de productie verdubbeld en wordt zelfs 70% van de geproduceerde brommobielen geëxporteerd naar onder andere Nederland, België, Oostenrijk, Portugal, Italië, Spanje, Zweden, Finland en Polen.

Praktisch, toegankelijk en veilig

De Chatenet is een praktische en toegankelijke stadsauto door zijn formaat, brandstofverbruik en het feit dat de bestuurder geen rijbewijs hoeft te bezitten. Bestuurders vanaf 16 jaar mogen een Chatenet besturen, met uitzondering van de CH30, mits zij in het bezit zijn van het rijbewijs AM. Naast de bestuurder is er een ruime plek voor één passagier en, afhankelijke van het model, 600 tot 800 liter laadvermogen. Met een lengte van 3,2 meter, een breedte van 1,6 meter en een hoogte van 1,5 meter is de Chatenet eenvoudig en overal te parkeren. Daarnaast is deze brommobiel ook een veilig vervoersmiddel, want met de stevige kooiconstructie zijn de inzittenden goed beschermd.

De speciale uitvoeringen

De meeste modellen van Chatenet zijn compacte brommobielen met een maximale snelheid van 45 kilometer per uur. Een aantal van deze modellen zijn verkrijgbaar in een cabriolet of een Coupé. Naast deze fraaie standaardmodellen zijn er een aantal modellen die extra aandacht verdienen. Het model CH30 is een volledige auto met een maximale snelheid van 100 kilometer per uur. Dit veelzijdige model heeft alle voordelen van de brommobielen, maar biedt u tevens de mogelijkheid voor vlot interstedelijk verkeer. Uiteraard is voor dit model een rijbewijs B wel verplicht. Een ander noemenswaardig model is de CH26 PICKUP, die voorzien is van een open laadruimte met laadklep. Dit model is ideaal voor klussers, hoveniers en pakketbezorgers die snel door het stadsverkeer willen manoeuvreren met meer vracht.

Alle modellen, alle uitvoeringen

Modellen