Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
daihatsu-trevis-l-01.jpg

Daihatsu Trevis

Daihatsu Trevis Een overzicht

Bekijk hier een compleet overzicht van de auto Daihatsu Trevis, inclusief details van de belangrijkste kenmerken, motorisering, uitrusting en andere nuttige informatie over het model. Lees verder

Tweedehands vanaf:
*Laagste prijs op AutoScout24 in de afgelopen maand
van 0 tot 100 km/u:12.2 - 15s
Maximumsnelheid:150 - 160 km/h
CO2-uitstoot (gecombineerd):114 - 140 g CO2/km
Verbruik (gecombineerd):4.8 - 5.9 l/100km
Afmetingen (l/b/h) vanaf:3400 x 1475 x 1500 mm
Portieren:5
Kofferruimte:0 - 0 liter
Aanhangergewicht:405 - 410 kg

Interesse in een Daihatsu Trevis

Daihatsu Trevis tweedehands auto
Daihatsu Trevis dealeraanbiedingen

Alle artikelen

Alternatieve modellen

De geschiedenis en productie van de Daihatsu Trevis

De Daihatsu Trevis is een compacte stadsauto die is gemaakt door de Japanse fabrikant Daihatsu. In 1999 is de eerste generatie van dit model op de markt gekomen. In 2004 tot en met nu volgde de tweede generatie. Deze auto was toen ook voor het eerst verkrijgbaar in Europa. In de auto is plaats voor vier personen en het is dan ook de ideale auto voor een gezin met twee kinderen of voor mensen die graag een stadsauto in hun bezit willen hebben. Tweedehands kan deze auto voordelig worden aangeschaft.

De belangrijkste eigenschappen van het model

De Trevis Daihatsu heeft een aantal eigenschappen die opmerkelijk zijn. Zo zijn zowel aan de buiten- als binnenkant verwijzingen te vinden naar de oude en de nieuwe Mini. Bovendien beschikt dit model ook over dezelfde motor als de Cuore. Dit is zijn kleine broertje. Deze stadsauto is voorzien van 1,0 liter loodvrijebenzinemotor en heeft een vermogen van 58 pk. De topsnelheid van de auto bedraagt 167 km per uur. In de 1,0 liter tank is ruimte voor zo'n 36 liter aan benzine.

Een tweedehands auto van Daihatsu kopen

Als er gekozen wordt voor de Trevis Daihatsu, dan wordt er gekozen voor een auto die niet zwaar weegt. Met zijn 790 kg gewicht is deze auto namelijk redelijk licht in gewicht. De afmetingen van het voertuig bedragen 3,40 x 1,48 x 1,50 meter. De kofferbak heeft een volume van 167 liter. Iedereen die op zoek is naar een compacte stadsauto, maar wel plezier wil beleven aan een autorit, kan met dit model uitstekend uit de voeten. Het is een voertuig dat zowel door mannen als vrouwen kan worden gebruikt. De tweedehands prijs maakt dit een voordelig koopje waar nog lange tijd van kan worden genoten!

Beoordelingen voor Daihatsu Trevis

2 Beoordelingen

5,0