Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Garantiekeurmerk

Door deskundigen getest en goedgekeurd: wie graag zeker van zijn zaak wil zijn, kan gebruik maken van een aantal keurmerken en certificaten van verschillende fabrikanten en aanbieders die gepaard gaan met een (speciale) garantie.

Omdat bekend is dat de koop van een tweedehandsauto altijd een bepaald risico met zich meebrengt, bieden veel autofabrikanten een bijbehorend garantiekeurmerk aan waarmee een verifieerbare kwaliteit is gegarandeerd. Auto's die zijn voorzien van een dergelijk keurmerk, bieden een hogere betrouwbaarheid en zekerheid. Ze werden immers door een vakman gecontroleerd en aan strenge tests onderworpen. Eventuele gebreken worden duidelijk gedocumenteerd en aangegeven. Bij AutoScout24 kunt u heel gericht naar auto's met garantiekeurmerk zoeken.

Overzicht programma's

  • Merk
  • Garantiekeurmerk Naast de garanties van afzonderlijke fabrikanten, zijn er ook gekeurde auto's. Ook is er de nationale Car Pass die duidelijkheid geeft over de kilometerstand van een occasie. Hiermee wordt aangetoond dat het voertuig betrouwbaar is en geen grove of herkenbare gebreken vertoont. Bij AutoScout24 kunt u gericht zoeken naar garanties en een Car Pass-check. Naar zoekopdracht

Alle artikels

Deze 10 auto’s ziet u niet meer terug in 2020

Advies · Auto kopen

Een mild hybrid, wat is dat nu?

Advies · Auto kopen

Een auto kopen op het Autosalon: ja of nee?

Advies · Auto kopen
Ontdek meer