Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Veranderen van autoverzekering

De BA-autoverzekering is verplicht. Dat wil zeggen dat voor uw auto alleen een kentekenbewijs wordt afgegeven of deze alleen kan worden overgeschreven als u een geldige autoverzekering hebt afgesloten. U kunt de verzekeraar zelf kiezen.

Het aanbod aan verzekeraars is groot en de premies verschillen dienovereenkomstig. Lees hier wanneer en hoe u kunt overstappen.

Elke keer als u van auto verandert, kunt u ook van verzekering wisselen – ook buiten de reguliere opzegtermijn aan het eind van het verzekeringsjaar. Hierdoor kunt u voor uw "nieuwe" auto een andere, voordeligere verzekering kiezen. De verzekering voor uw huidige auto wordt bij de verkoop ervan namelijk beëindigd.

Belangrijk om te weten: bij een nieuwe verzekering voor uw auto, neemt u de korting voor uw schadevrije jaren over. Deze worden namelijk van de oude naar de nieuwe verzekering overgezet. Uw korting gaat dus niet verloren. Als bewijs voor de nieuwe verzekering kunt u de laatste factuur/het polisblad van uw huidige verzekering voorleggen. Hierop staan de schadevrije jaren vermeld. Een autowijziging is altijd een ideale kans om een voordeligere autoverzekering af te sluiten.