Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Audi TT S Line Competition Plus: speciale reeks doet TT stoerder ogen

Met de S Line Competition Plus introduceert Audi een nieuwe speciale reeks voor zijn TT. Zowel de Coupé als Roadster combineren daarvoor twee optiepakketten. Debuteren doet deze S Line Competition Plus voorlopig alleen als 45 TFSI.

Het vertrekpunt van deze nieuwe speciale reeks is het S Line-exterieurpakket voor de Audi TT. Dat geeft de bumpers, het radiatorrooster en de zijschorten van de Coupé en Roadster een sportiever ontwerp. Daar voegen de Duitsers nog een ”Black Styling Package*” aan toe, dat het *Singleframe-radiatorrooster, de luchtinlaten, spiegelkappen en diffusor van een glanzend zwarte verflaag voorziet.

AS24 Audi TT S Line Competition Plus velg

Tel daarbij nog een vaste achterspoiler, potente uitlaatpijpen en specifieke 19-duimsvelgen (met 20-duimers als optie), allemaal eveneens in glanzend zwart, en je hebt alle ingrediënten voor de buitenkant van de S Line Competition Plus wel samengevat. O ja, er is nog een 10 millimeter lagere S Line-sportophanging. Kleuren kies je uit Turbo Blue, Tango Red, Glacier White of Chronos Grey.

Ook binnenin primeert het S Line-pakket, met donkere kleuren die overheersen. De sportzetels zijn bekleed met een combinatie van alcantara en leder, maar wie bijbetaalt krijgt volledig nappaleder. Contraststiksels zijn er in rood of blauw.

AS24 Audi TT S Line Competition Plus interieur

Voorlopig is de S Line Competition Plus alleen voorbehouden voor de voorwielaangedreven 45 TFSI. Die haalt 245 pk uit zijn 2.0-viercilinder en is gekoppeld aan een S Tronic-versnellingsbak. Begin 2021 breidt Audi uit naar de 45 TFSI met Quattro-vierwielaandrijving. Voor een Audi TT S Line Competition Plus betaal je 53.620 euro voor de Coupé en 55.980 euro voor de Roadster.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Bentley Flying Spur gaat ook aan de V8

Autonieuws

Autosalon Brussel 2021 wordt met een jaar uitgesteld

Autonieuws

Iconisch Rolls-Royce-beeldje mag niet langer licht geven

Autonieuws
Ontdek meer