Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Interclassics Brussels: Leve Bentley en de Italianen

Joepie, koud en grijs weer dit weekend. Ideaal om naar de Heizelpaleizen te trekken om er de oldtimers te bewonderen op Interclassics Brussels.

Interclassics Brussels is de afgelopen jaren gegroeid naar een beurs die 25.000 bezoekers weet te trekken, allemaal mensen met een passie voor de auto van gisteren. Ook dit jaar weer laten meer dan 400 exposanten een aanbod zien dat zowel bestaat uit old- en youngtimers die te koop staan, als pure expositiemodellen.

290916ihma AR Giulietta SZT restaurata 9275

Italiaanse meesters

Interclassics heeft dit jaar twee thema’s centraal staan: de honderdste verjaardag van Bentley enerzijds, en de grote Italiaanse designhuizen anderzijds: Pininfarina, Bertone, Zagato, Touring Superleggera. Alleen al uit de geschiedenis van Bentley staan er een vijftiental pareltjes te schitteren. Een bezoek meer dan waard dus. Interclassics Brussels loopt van 15 tot en met 17 november, in Brussels Expo. Een toegangsticket kost 17,50 euro ter plaatse, 15 euro online. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen. Info: interclassics.be.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Volkswagen koopt (hopelijk) CO2-boetes af via MG

Autonieuws

Lexus frist LS limousine op

Autonieuws

Peugeot keert terug naar Le Mans

Autonieuws
Ontdek meer