Ga naar hoofdinhoud
Bericht

Na het inloggen kun je AutoScout24 nog beter gebruiken.

  • Synchroniseer favorieten
  • Zoekopdrachten opslaan
  • Adverteren

Nissan Juke Enigma: praat eens met je Juke

De Nissan Juke is toe aan een speciale reeks. Die krijgt de naam ‘Enigma’ mee, en voegt naast een cosmetisch jasje ook een Amazon Alexa-functionaliteit toe aan de compacte SUV.

De speciale reeks van deze Nissan Juke houdt het visueel eerder bescheiden. De Enigma krijgt een opvallend patroon mee op de rand van het dak, dat overloopt in de C-stijl. De spiegelkappen krijgen hetzelfde patroon mee. Het opschrift ‘Enigma’ siert de C-stijl en duikt ook op in het interieur. Er zijn ook enkele tweekleurige combinaties voor het koetswerk om het patroon nog meer op te laten vallen, terwijl deze Juke op specifieke zwarte 19-duimsvelgen staat.

AS24 Juke voor

Daarnaast introduceert de Enigma de spraaktechnologie Amazon Alexa voor de Nissan Juke. Dat betekent jammer genoeg nog niet dat je in de auto een virtuele assistent kunt aanspreken, zoals bij Mercedes, BMW of Volkswagen wel al het geval is. Ook Polestar maakt wel al gebruik van die feature, via het infotainmentsysteem dat op Google-technologie draait.

AS24 Juke achter

Wel verbindt Nissan je thuistoestel of je smartphone met de Amazon Alexa-app. Met je Juke Als je een NissanConnect Services-account hebt en via Amazon Alexa de Nissan Skill-feature activeert, kun je thuis of vanop afstand aan Alexa bijvoorbeeld vragen of je je Juke wel op slot hebt gedaan, hoeveel benzine je nog hebt, of waar je je auto geparkeerd hebt. Je kunt ook een bestemming opgeven die Alexa dan doorstuurt naar je navigatiesysteem.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Golf GTI-vermogen voor Seat Tarraco

Autonieuws

Revolutie bij Renault: nieuwe elektrische R5

Autonieuws

Porsche viert 25 jaar Boxster met speciale editie

Autonieuws
Ontdek meer