Passer au contenu principal
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Nissan Micra – Micra ondergaat facelift

Eind dit jaar staat de vernieuwde Nissan Micra bij de dealers. Het model zal binnenkort een facelift ondergaan en door de fabrikant officieel worden gepresenteerd. In Japan is de vernieuwde Micra inmiddels onthuld. Het model wordt daar onder de naam March verkocht

Voordat Nissan eind 2008 een nieuwe Micra presenteert wordt het huidige model aan een facelift onderworpen. De vernieuwde Micra is in thuisland Japan inmiddels onthuld en daardoor kunnen wij nu al een indruk geven van de vernieuwde Micra. Of de specificaties exact overeenkomen met de Europese Micra is de vraag, maar de kans is groot.

Gewijzigde voor- en achterzijde

De vernieuwde Nissan Micra is aan de voorzijde herkenbaar aan de nieuwe koplampunits, de nieuwe voorbumper en de gewijzigde grille. Bovendien heeft de auto een iets gewijzigde achterbumper. In het interieur zijn het slechts de details die de facelift bepalen. Bovendien heeft Nissan de materiaalkeuze iets aangepast en zal de optielijst mogelijk iets uitgebreider zijn.

Nog dit jaar bij de dealers

Nog voor het einde van dit jaar zal de vernieuwde Micra bij de dealers staan.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

BMW i5 preview (2023) banner

Preview: BMW i5, elektrisch in de sneeuw

Autonieuws
Polestar 2 BST Edition 230 (2023) banner

Première: Polestar 2 BST Edition 230, net iets exclusiever (2023)

Autonieuws
Lego Land Rover Defender (2023) banner

Speeltip: Lego Icons Classic Land Rover Defender 90 (10317)

Autonieuws
Ontdek meer