Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Presentatie: Opel Antara – Opel Antara met Irmscher-look

Irmscher levert een uitgebreid pakket aan sportieve accessoires voor de Opel Antara. De compacte SUV van Opel wordt dankzij Irmscher voorzien van onder meer een gewijzigde voor- en achterzijde, 20 inch lichtmetalen wielen en een sportief getint interieur.

De behoefte aan individualiteit wordt steeds groter. Irmscher is echter een tuner die al sinds jaar en dag sportieve accessoires levert voor diverse Opel-modellen. Zo ook voor Opel´s nieuwe SUV, de Antara.

Sportbumpers

Aan de voorzijde zien we een gewijzigde voorbumper die dikker en sportiever oogt. Bovendien is er plaats gemaakt voor een aluminiumkleurig inzetstuk. Aan de achterzijde heeft Irmscher eveneens de bumper aangepast. Vier kenmerkende Irmscher-uitlaatpijpen steken hier prominent onder door. Op de achterklep pronkt bovendien nog een spoiler. Treeplanken uitgevoerd in RVS, deurgrepen in chroom en de kenmerkende Irmscher-grille maken het plaatje compleet.

30 mm verlaagd

Motorisch heeft Irmscher de Antara niet aangepast. Wat de fabrikant op technisch gebied wel heeft gedaan is de montage van sportveren waardoor de auto 30 mm dichter bij het asfalt staat. De Antara staat verder op 20 inch lichtmetalen wielen met bijbehorende banden.

Aluminium sierlijsten

Het interieur van de SUV is op wat details na ongewijzigd gebleven. Slechts aluminium sierlijsten, aluminium instaplijsten, een set matten en een sportstuurwiel staan op de accessoirelijst van Irmscher. Overigens zijn alle onderdelen gewoon via de Opel-dealer te verkrijgen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Toyota Hilux: De sterkste pick-up ter wereld steekt in het nieuw (2020)

Autonieuws

Onderzoek: Autobezit krijgt boost door coronacrisis

Autonieuws

Hebbeding: Lego Technic Lamborghini Sián FKP 37

Autonieuws
Ontdek meer