Passer au contenu principal
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Opel Antara – Opel Antara met Irmscher-look

Irmscher levert een uitgebreid pakket aan sportieve accessoires voor de Opel Antara. De compacte SUV van Opel wordt dankzij Irmscher voorzien van onder meer een gewijzigde voor- en achterzijde, 20 inch lichtmetalen wielen en een sportief getint interieur.

De behoefte aan individualiteit wordt steeds groter. Irmscher is echter een tuner die al sinds jaar en dag sportieve accessoires levert voor diverse Opel-modellen. Zo ook voor Opel´s nieuwe SUV, de Antara.

Sportbumpers

Aan de voorzijde zien we een gewijzigde voorbumper die dikker en sportiever oogt. Bovendien is er plaats gemaakt voor een aluminiumkleurig inzetstuk. Aan de achterzijde heeft Irmscher eveneens de bumper aangepast. Vier kenmerkende Irmscher-uitlaatpijpen steken hier prominent onder door. Op de achterklep pronkt bovendien nog een spoiler. Treeplanken uitgevoerd in RVS, deurgrepen in chroom en de kenmerkende Irmscher-grille maken het plaatje compleet.

30 mm verlaagd

Motorisch heeft Irmscher de Antara niet aangepast. Wat de fabrikant op technisch gebied wel heeft gedaan is de montage van sportveren waardoor de auto 30 mm dichter bij het asfalt staat. De Antara staat verder op 20 inch lichtmetalen wielen met bijbehorende banden.

Aluminium sierlijsten

Het interieur van de SUV is op wat details na ongewijzigd gebleven. Slechts aluminium sierlijsten, aluminium instaplijsten, een set matten en een sportstuurwiel staan op de accessoirelijst van Irmscher. Overigens zijn alle onderdelen gewoon via de Opel-dealer te verkrijgen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Renault R4 R-Fit (2023) banner

Bouw je Renault-youngtimer om tot EV met deze retrofit

Autonieuws
Polestar 2 (2023) banner

Polestar 2: lichte facelift, nieuwe motoren en meer rijbereik

Autonieuws
BMW M3 CS (2023) banner

BMW M3 CS: de overtreffende trap van de M3

Autonieuws
Ontdek meer