Presentatie: Porsche 911 – Om je vingers bij af te likken: Porsche 911

Aan kwijlende mannen geen gebrek bij de Porsche dealer, maar nu worden ook de vrouwen extra verleidt bij Porsche. Porsche Centrum Gelderland heeft namelijk een 911 volledig in chocolade gedoopt zodat je letterlijk je vinger kan aflikken bij de Duitse sportauto.

De volledige in melkchocolade gestoken 911 (997) Carrera S is een stunt van Porsche Centrum Gelderland. Terwijl buiten Sinterklaas voet aan wal zette, was meester-chocolatier Jan Blancken binnen de gehele dag bezig met zijn kunstwerk van melkchocolade. Voor de Sinterklaasstunt gebruikten de chocolatiers liefst 175 kilo chocolade, het equivalent van ruim elfhonderd repen melkchocolade, die in twee smeltbakken in de werkplaats werden gesmolten. Om de verlichting van de 911 extra te accentueren werd er nog een paar kilo witte chocolade gebruikt.

Barry Callebaut De stunt werd bedacht door Eric-Jan Straathof, general manager van de Barry Callebaut Group én Porsche-rijder, samen met Mark Wegh van Porsche Centrum Gelderland. De Barry Callebaut Group is een van de grootste chocoladefabrikanten ter wereld en stond zodoende garant voor de vele kilo's extra verleiding. De speciale 911 staat tot aan de kerst prominent in de showroom van Porsche Centrum Gelderland.

Klaar voor de volgende stap?

Artikel delen

Alle artikels

Europa wijst gunstige fiscaliteit voor plug-in hybrides af (2025)

Autonieuws

Land Rover Defender Trophy Edition: voor Afrikaanse verkenning (2025)

Autonieuws

Terugblik op 50 jaar Volkswagen Polo: de 6 beste versies (2025)

Autonieuws
Ontdek meer