Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Presentatie: Suzuki SX 4 – Meer offroad-look voor de Suzuki SX4

Het Duitse Cobra heeft diverse accessoires voor de Suzuki SX4 ontwikkeld. Zoals we van Cobra gewend zijn ligt de nadruk daarbij op een stoere off-road look dat wordt gerealiseerd door bull- en sidebars.

De Suzuki SX4 is een compacte crossover die - wanneer het model is geleverd met vierwielaandrijving - kan worden gezien als een kleine SUV. Cobra heeft zich over het model gebogen en de auto voorzien van wat stoere accessoires. Hierdoor wordt de SUV-look alleen maar verder versterkt.

Bullbars en sidebars

Aan de voorzijde is het de bullbar die in het oog springt. Goed om te weten is dat de bullbar is getest en goedgekeurd volgens de richtlijnen die daarvoor in de EU gelden. Behalve de bullbar kan het front ook worden voorzien van RVS-spijlen in de grille en een beschermplaat onder de voorbumper. Van opzijzijn het desidebars met geïntegreerde stepjes die de SX4 een lekker stoere uitstraling geven. Tot slot levert Cobra een drietal verschillende lichtmetalen wielen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Ford prijst elektrische Mustang Mach-E: Vanaf 48.000 euro

Autonieuws

Officieel: BMW 6 Reeks GT facelift (2020)

Autonieuws

BMW X2 xDrive25e toont opgefrist smoelwerk

Autonieuws
Ontdek meer