Passer au contenu principal
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Presentatie: Suzuki SX 4 – Meer offroad-look voor de Suzuki SX4

Het Duitse Cobra heeft diverse accessoires voor de Suzuki SX4 ontwikkeld. Zoals we van Cobra gewend zijn ligt de nadruk daarbij op een stoere off-road look dat wordt gerealiseerd door bull- en sidebars.

De Suzuki SX4 is een compacte crossover die - wanneer het model is geleverd met vierwielaandrijving - kan worden gezien als een kleine SUV. Cobra heeft zich over het model gebogen en de auto voorzien van wat stoere accessoires. Hierdoor wordt de SUV-look alleen maar verder versterkt.

Bullbars en sidebars

Aan de voorzijde is het de bullbar die in het oog springt. Goed om te weten is dat de bullbar is getest en goedgekeurd volgens de richtlijnen die daarvoor in de EU gelden. Behalve de bullbar kan het front ook worden voorzien van RVS-spijlen in de grille en een beschermplaat onder de voorbumper. Van opzijzijn het desidebars met geïntegreerde stepjes die de SX4 een lekker stoere uitstraling geven. Tot slot levert Cobra een drietal verschillende lichtmetalen wielen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

BMW i5 preview (2023) banner

Preview: BMW i5, elektrisch in de sneeuw

Autonieuws
Polestar 2 BST Edition 230 (2023) banner

Première: Polestar 2 BST Edition 230, net iets exclusiever (2023)

Autonieuws
Lego Land Rover Defender (2023) banner

Speeltip: Lego Icons Classic Land Rover Defender 90 (10317)

Autonieuws
Ontdek meer