Ga naar hoofdinhoud
Bericht

Na het inloggen kun je AutoScout24 nog beter gebruiken.

  • Synchroniseer favorieten
  • Zoekopdrachten opslaan
  • Adverteren

Toyota C-HR GR Sport trekt sportiever jasje aan

Eerst had je de Toyota Corolla GR Sport, nu is er ook de Toyota C-HR GR Sport. Die voegt geen pk’s toe aan de SUV, maar dost hem wel uit in een sportieve outfit.

Dat betekent dat je onder de motorkap nog steeds kunt kiezen tussen de hybride 1.8-viercilinder van 122 pk en de hybride 2.0-viercilinder van 184 pk. Kies je voor de GR Sport-uitvoering op je C-HR, dan krijg je een agressiever uitgesneden voorbumper, donkere accenten in het radiatorrooster, het logo en de koplampen. Ook achteraan duiken de sportievere elementen en zwarte accenten op, net als het GR Sport-logo. In profiel noteren we een zwarte afwerking in de deurpanelen en specifieke 19-duimsvelgen.

AS24 Toyota achter

Binnenin wordt het interieur afgewerkt in Cool Silver, terwijl je kunt kiezen tussen stoffen zetels of zetels die afgewerkt zijn met leder en alcantara. In beide gevallen duiken er rood-grijze stiksels op als verwijzing naar de GR Sport-kleuren. Het stuur is afgewerkt met geperforeerd leder, net als de bekleding van de versnellingspook. Het GR Sport-logo duikt nog op enkele plaatsen op, onder meer op de startknop voor de motor en op het instrumentenpaneel wanneer je de motor start.

AS24 Toyota detail

Volledige uitrusting

De uitrusting van deze Toyota C-HR GR Sport, die vanaf 2021 in de showroom staat, is los van de sportieve elementen behoorlijk compleet. Zo zien we onder meer nog led-koplampen opduiken, elektrische en verwarmde zetels, een JBL-audiosysteem, en een geüpdatete versie van Toyota’s Safety Sense-veiligheidsuitrusting.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Morgan 3 Wheeler P101: tijdelijk afscheidscadeau?

Autonieuws

Bugatti Chiron Sport “Les Légendes du Ciel”: hommage aan het verleden

Autonieuws

Porsche Taycan breekt driftrecord

Autonieuws
Ontdek meer