Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Toyota tweakt C-HR voor nieuwe modeljaar

Toyota heeft zijn populaire C-HR een bescheiden update gegeven. De crossover krijgt een nieuw infotainmentsysteem en een opgefriste modelvariant.

Geen uitgebreide facelift voor Toyota’s Coupé High Rider, want die kreeg de C-HR in 2019 al. Nu hebben de Japanners alleen enkele bescheiden tweaks op de planning gezet. Voor modeljaar 2022 krijgt de SUV bijvoorbeeld een gloednieuw infotainmentsysteem, met de naam ‘Toyota Smart Connect’.

AS24 Toyota C-HR 2022 interieur

Hallo Toyota

Dat systeem moet veel makkelijker en sneller werken dan het vorige, en bedien je via een centraal touchscreen van 8 duim. Het is bovendien meer geconnecteerd, zodat het bijvoorbeeld steeds rekening houdt met realtime-verkeersgegevens bij het navigeren. Daarnaast biedt het Toyota Smart Connect-systeem ook spraakondersteuning en over-the-air-updates van de software.

AS24 Toyota C-HR 2022 statisch achter

C-Lub

Tot slot heeft Toyota de uitvoering C-Lub een opfrisbeurt gegeven. Die versie neemt plaats in het gamma onder de C-Hic en GR Sport. De vernieuwde versie onderscheidt zich door een amethistkleurig koetswerk met een zilveren of zwarte kleur voor het dak, de A-stijlen en de dakspoiler. Er zijn ook specifieke 18-duimsvelgen. Het interieur is op zijn beurt bekleed met een combinatie van stof en kunstleder, de inzetstukken krijgen een antracietgrijze afwerking.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

VAB-Gezinswagen van het jaar 2022: dit zijn de winnaars!

Autonieuws

BMW plant krachtigste M ooit met afzonderlijke M-SUV

Autonieuws

Skoda Karoq passeert bij de plastisch chirurg

Autonieuws
Ontdek meer