Ga naar hoofdinhoud
Bericht

Na het inloggen kun je AutoScout24 nog beter gebruiken.

  • Synchroniseer favorieten
  • Zoekopdrachten opslaan
  • Adverteren

Toyota Yaris Cross Adventure heeft er zin in (2021)

De Toyota Yaris Cross staat nog niet in de showroom. De crossover uit het B-segment krijgt wel al een speciale versie: de Adventure.

Vorig jaar pakte de Japanse constructeur Toyota uit met de Yaris Cross, een crossoverversie van de populaire B-segmenter die recent nog werd verkozen tot auto van het jaar. Die Yaris Cross staat binnenkort eindelijk in de showroom, maar Toyota heeft in de tussentijd ook een andere variant van de crossover voorbereid: de Yaris Cross Adventure.

AS24 Yaris voor

Zoals de naam het aangeeft, gaat het om een avontuurlijker aangeklede versie van de B-segmenter. Dan mag extra bescherming in de voor- en achterbumper natuurlijk niet ontbreken, net als een stel dakrails en specifieke 18-duimsvelgen. In het interieur onderscheidt deze Yaris Cross Adventure zich door pianolak, een zwarte dakbekleding, een specifieke zetelbekleding en een gouden accentkleur.

AS24 Yaris interieur

Premiere Edition

Voor de gelegenheid voorziet Toyota een speciale reeks van de speciale versie. De Yaris Cross Adventure krijgt immers een Premiere Edition, die alleen tijdens het eerste verkoopsjaar te verkrijgen is. Hij is onder meer voorzien van lederen zetels, een head-updisplay, een automatisch openende kofferklep, unieke 18-duimsvelgen en een tweekleurig koetswerk. De Yaris Cross kan later dit voorjaar worden besteld, de officiële verkoop gaat in september van start.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Toyota GT86 wijzigt van naam, niet van karakter (2021)

Autonieuws

Elektrische Mini bestond 20 jaar geleden al... maar BMW wist van niets

Autonieuws

Seat Tarraco gaat aan de stekker

Autonieuws
Ontdek meer