Ga naar hoofdinhoud

Suzuki AN 400 motoren te koop: tweedehands en nieuw

Suzuki AN 400

De Suzuki AN 400; een veelzijdige motorscooter . Rond het jaar 1999 bracht Suzuki de AN 400 op de markt. Deze comfortabele motorscooter biedt rijders de mogelijkheid om ontspannen te toeren, maar wel met een krachtige motor. In 2007 kreeg de Suzuki AN een nieuwe krachtigere motor die wel 34 pk kan leveren. Het comfort van een scooter dus, maar wel met de power die een echte Suzuki kan leveren. Door de grote koffer en het veilige ABS systeem is deze motorscooter uitermate geschikt voor het woon- werkverkeer.

De Suzuki AN 400 is een ergonomisch ideale motorscooter

De zitting is breed en door de comfortabele rugsteun wordt de rijder gedwongen om rechtop te zitten. Bovendien zijn de voetensteunen voorzien van anti-slip materiaal en zorgen de brede steunen voor zekerheid en veiligheid. De motorscooter laat zich eenvoudig sturen, wat ervoor zorgt dat inhaalmanoeuvres snel en eenvoudig gemaakt kunnen worden. De motorscooter heeft de dan ook de mogelijkheid om snel in snelheid omhoog te gaan, zonder dat de veiligheid of zekerheid van de wegligging in gevaar komt.

De eigenschappen van de Suzuki AN 400

Door de optie tot het nemen van een groot regenscherm, is de Suzuki AN 400 uitermate geschikt voor ritten tijdens slechtere weersomstandigheden. Het remsysteem, vooral wanneer de ABS versie is gekozen, zorgt voor een optimale wegligging en biedt veel veiligheid. Met deze motorscooter is het mogelijk om een persoon comfortabel achterop te nemen. Het zadel is voorzien van een brede en comfortabele zitting, met voldoende steunmogelijkheden voor handen en voeten. De motorscooter is ideaal voor in de stad, maar ook voor de langere tochten. De Suzuki AN 400 kan dan ook gezien worden als een zeer veelzijdige motorscooter, die geschikt voor rijders zie zoeken naar comfort, klasse en zekerheid. Voor rijders die houden van een agressieve rijstijl is deze motorscooter minder geschikt. Door de oscillerende motor worden oneffenheden vrij sterk doorgegeven, hoewel de comfort van deze motorfiets voor veel rijders toch belangrijker is dan de beperkingen van de motor.