Ga naar hoofdinhoud

Suzuki GSR 750 motoren te koop: tweedehands en nieuw

Suzuki GSR 750

Een straatmotor in het middensegment. De Suzuki GSR 750 werd in 2011 geïntroduceerd als een straatmotor in het middensegment. De motor zonder stroomlijnkuip werd ontworpen om te concurreren met de Yamaha FZ 8 en Kawasaki Z 750. Het resultaat is een stijlvolle en praktische motorfiets met een perfecte handling en fraai design, waarmee het prettig toeren is bij lage en hoge snelheden.

Stabiel en comfortabel rijden.

De Suzuki GSR 750 is een 749 cc motorfiets, met een vloeistof gekoelde 4-clilinder motor. De Suzuki heeft een vermogen van 105 pk en haalt een maximale snelheid van circa 225 km/u. Als make-over van de Suzuki GSX 750 beschikt deze motor over een gestroomlijnder profiel met een compact frame, verstelbare voorvork, ABS-systeem, goede schokdempers en remmen. Het zorgt voor voorspelbaar, stabiel en comfortabel tijden. De mooie spiegels dragen bij aan de veiligheid van deze motorfiets.

Een betaalbare en functionele motorfiets

De Suzuki GSR 750 is een betaalbare en functionele middenklasser. De dynamische styling mag er zijn. Het bijzondere ontwerp springt in het oog. Het digitale en analoge dashboard is duidelijk afleesbaar, met daarop een brandstofmeter, versnellingsindicator, kilometerteller, klok en LED-richtingaanwijzers. Het diepe zadel geeft een stabiele en sportieve zitpositie. Door het uitgekiende ontwerp, het geringe gewicht en de ideale balansverdeling is het goed manoeuvreren met deze wendbare Suzuki-motor. Ook in de bochten houdt de motorrijder maximale controle over de motorfiets.

Een snelle starter met een soepele gasrespons

De Suzuki 4-pitter is een snelle starter, beschikt over een adequate gasrespons, heeft een rustige acceleratie en levert een optimaal vermogen over het hele toerenbereik. De Suzuki GSR 750 beschikt over een brandstoftank met een inhoud van 17,5 liter. Dit geeft een rijbereik van ongeveer 280 kilometer. Het windscherm biedt bij hoge snelheid goede bescherming tegen de weerselementen. De Suzuki GSR 750 is de concurrentie net een stap voor De Suzuki GSR 750 is een betrouwbare en voordelige motor. Op basis van het motorblok, de gebruiksvriendelijkheid en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is deze naakte motor de concurrentie net een stap voor. Deze Suzuki-motor is leverbaar in de kleuren zwart, wit en rood en geschikt voor alle typen motorrijders.