Ga naar hoofdinhoud

Suzuki SFV 650 motoren te koop: tweedehands en nieuw

Suzuki SFV 650

Een sportieve en compacte motorfiets. De Suzuki SFV 650 werd in 2009 door Suzuki geïntroduceerd als verbeterde versie van de SV 650 met een nieuw design. De sportieve en compacte motorfiets is ontworpen voor de avontuurlijke mannelijke of vrouwelijke rijder. De kuiploze Suzuki SFV 650 Gladius is betrouwbaar, wendbaar en heeft een soepele handling.

De sprint en topsnelheid zijn van hoog niveau

De slanke Suzuki SFV 650 is voorzien van een vloeistof gekoelde 4-takt V-twin motor met brandstofinjectie, met een cilinderinhoud van 645 cc en een vermogen van 75 pk. De sprint (van 0 naar 100 km/u in ruim 4 seconden) en topsnelheid (circa 200 k/u) zijn van hoog niveau. De zuinige motor beschikt over een 15 liter brandstoftank en zes versnellingen. Volgetankt weegt de motorfiets niet meer dan 200 kilogram.

De motor heeft geen last van een koude start

De remmen zijn prima. De stijlvolle 17 inch lichtmetalen velgen en het 5-spaaks design dragen bij aan de mooie styling van deze 2-cilinder Suzuki-motorfiets. Afstelbare voorvork, lage instap en comfortabele zit De Suzuki SFV 650 heeft een afstelbare voorvork en schokbreker. De motorfiets heeft een stabiele rechte lijn en reageert soepel op hobbels, wat het rijcomfort verhoogt. De lage opstap zorgt dat rijders van elk postuur gemakkelijk hun zitpositie kunnen innemen. De zitting heeft voldoende opvulling, de versterkte achterste rand ondersteunt de heupen. Bij het stoppen kunnen de voeten eenvoudig op de grond worden gezet. Het instrumentenpanel bevindt zich boven de koplamp. Af te lezen zijn een analoge toerenteller, verlichte digitale snelheidsmeter, klok, kilometerteller en versnellings- en brandstofindicator.

Beschaafde motorloop, uitstekende balans en trillingvrije motor

De Suzuki SFV 650 is eenvoudig vanaf de zijstandaard rechtop te zetten. Met de fraaie styling, beschaafde motorloop, uitstekende balans en trillingvrije motor onderscheidt deze Suzuki van de Japanse motorfabrikant zich van concurrenten als de Ducati Monster, Triumph Street Triple en Kawasaki Ninja 650. Een stijlvolle, betrouwbare en laaggeprijsde motorfiets. De Suzuki SFV 650 is een stijlvolle en toegankelijke motor met karakter, zonder al te veel poespas. De motor maakt waar wat zij belooft en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Suzuki SFV 650 is verkrijgbaar in metallic matzwart met een glanzend zwart frame.