Ga naar hoofdinhoud

Triumph Street Triple motoren te koop: tweedehands en nieuw

Triumph Street Triple

De Triumph Street Triple; één en al Triumph! De ontwikkeling van de Triumph Street Triple is beslist één van de hoogtepunten bij Triumph. Dit tot de verbeelding van velen sprekende Engelse motormerk werd al opgericht in 1886 toen emigrant Siegfried Bettmann begon met het maken en verkopen van degelijke fietsen. Aanvankelijk gebeurde dit onder de merknaam S. Bettmann & Co. maar binnen een jaar werd de naam gewijzigd in de “Triumph Cycle Company” dat in de loop der jaren uitgeroeide tot het huidige Triumph. Vanaf 1902 begon Triumph met het bouwen van motorfietsen en veel aansprekende modellen passeerden in de jaren daarna de revue.

Street Triple

Op dit moment kent Triumph veel toonaangevende modellen zoals ook de geliefde Triumph Street Triple. De Triumph Street Triple is een echte topper met een krachtige kenmerkende Triumph uitstraling en een aangenaam wendbaar karakter. Geniet van het geluid en de techniek van de Triumph Street Triple! Voor de echte liefhebbers is het typerende geluid van de Triumph Street Triple een essentieel onderdeel van het ultieme Triumph gevoel. Het grommen, pruttelen en huilen van deze fantastische machine met zijn aantrekkelijke uiterlijk voldoet wat dat betreft volledig aan de wensen en eisen van de Triumph fans. De sterke 675 cc motor met drie cilinders levert geweldige prestaties en schakelt uitermate soepel. Het scherpe rijgedrag en de perfecte wegligging van de Triumph Street Triple maken van dit model een uitdagende partner tijdens veel kilometers op de weg!

Op en top moderne vormgeving!

De huidige Triumph Street Triple is behoorlijk gerestyled met veel respect voor de kenmerkende Triumph looks. Strakke snelle lijnen, stijlvolle kleuren, een sportief gestroomlijnde brandstoftank en de slanke beschermkap van de radiateur, maken van de motor een stoere verschijning die veel stof doet opwaaien in het straatbeeld. Het instrumentenpaneel is zeer compleet en toont overzichtelijk de prestaties en het verbruik van de motor. De Street Triple is er in veel verschillende uitvoeringen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een model met of zonder ABS. De Triumph Street Triple heeft alle elementen in zich die een fanatieke Triumph rijder zich maar wensen kan en is technisch en uiterlijk een succesvolle bezienswaardigheid!