Ga naar hoofdinhoud
Bericht

Na het inloggen kun je AutoScout24 nog beter gebruiken.

  • Synchroniseer favorieten
  • Zoekopdrachten opslaan
  • Adverteren

AutoScout24 Bedrijfsportret

Met 10 miljoen gebruikers per maand en meer dan 2,4 miljoen auto’s online is AutoScout24 de grootste online automarktplaats in heel Europa. Met haar aanwezigheid in 18 landen, en met ruim 55.000 aangesloten autobedrijven is AutoScout24 sterk vertegenwoordigd in alle belangrijke Europese landen.

AutoScout24 stelt zich voor

AutoScout24 – Alles over auto’s
Sinds 1999 is AutoScout24 in België actief en is het een dochter van de Scout24 Group, waartoe ImmobilienScout24 ook behoord. Op de twee digitale marktplaatsen draait het om Empowerment, de consument krijgt alle online tools om haar droom voor auto’s of vastgoed te vervullen door te zorgen voor een ervaring die snel, eenvoudig en zonder stress is. De Scout24 Group is sinds 2015 beursgenoteerd.

Uitgebreide service voor de online aan- en verkoop van auto’s

AutoScout24 biedt consumenten, autobedrijven en andere relaties in de auto-, financierings- en verzekeringsbranche een uitgebreid platform voor de online auto aan- en verkoopmarkt. Het platform omvat gebruikte en nieuwe auto’s, motoren en bedrijfsauto’s. Diverse filteropties helpen bij het vinden van de juiste auto. Dit is mogelijk via de website, de mobiele site en de app. Het vergelijken en online boeken van garagediensten werd als extra service geïntroduceerd in 2011. Met het grote bereik van haar portals biedt Scout24 Media uitgebreide, doelgroep georiënteerde advertentiemogelijkheden en diensten. Daarnaast werkt AutoScout24 nauw samen met bijna alle autofabrikanten, die op hun beurt AutoScout24 als platform voor online sales aanbevelen aan de bij hen aangesloten autobedrijven

Regelmatige updates van informatie

Naast het auto aanbod, biedt AutoScout24 alle relevante informatie met betrekking tot auto's. In het AutoScout24 online magazine worden recensies over de nieuwste modellen gepubliceerd, informatie over autotesten, en wordt er uitgebreid ingegaan op actuele onderwerpen zoals de nieuwste innovaties op autogebied. De nieuwsbrief van het magazine brengt updates over voertuiggegevens, modellen en prijsinformatie en heeft meer dan een miljoen abonnees in Europa. Bovendien biedt AutoScout24 autofinancieringen, leningen, en leaseproducten op haar website.

Samenwerkingen en Awards

AutoScout24 is vastbesloten om het internet veiliger te maken. Het bedrijf is een van de oprichters van het belangrijke initiatief "Sicherer Autokauf im Internet”. AutoScout24 heeft verschillende belangrijke prijzen gewonnen, waaronder de “AutoBild” lezers Award 2012 in de categorie “Best Offer” en “Best Handling”. In 2014 werd AutoScout24 10de in de “Great Place to Work” wedstrijd in de categorie “Best Employer in ITK 2014” voor bedrijven met medewerkers aantal tussen 101-500. Focus Money heeft de AutoScout24-app als meest klantvriendelijke app beoordeeld (onderzoek door Focus Money: “Klantvriendelijke apps”, uitgave 13/2017).


© Image: Office drop in