Passer au contenu principal
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
Verkoopaanhanger

Een verkoopaanhanger brengt boodschappen bij de klanten

Met de toenemende mogelijkheden om online te shoppen, krijgen handelaars het alsmaar moeilijker om klanten naar hun verkoopplaats te lokken. Kopers kiezen vaak de gemakkelijkste weg wanneer ze boodschappen doen. Toch heeft het internet twee grote nadelen: de klant koopt een afbeelding op het scherm maar ruikt en ziet de goederen niet echt en het duurt altijd even voor alles op het thuisadres wordt afgeleverd. Net daar spelen pientere verkopers handig op in. Door hun koopwaar met een verkoopaanhanger tot vlakbij hun klanten te brengen, slagen zij erin meer omzet te draaien. In een verkoopaanhanger kunnen producten namelijk net zo mooi worden uitgestald als in een etalage. Er is rechtstreeks contact met de klant en de verkoop kan meteen plaatsvinden. Op die manier groeit de verkoopaanhanger uit tot de beste plaats om zaken te doen.

Een verkoopaanhanger op maat van de handelaar

Een winkel op wielen bestaat in allerlei soorten en maten. Het zelfrijdende verkooppunt maakt deel uit van een truck. Maar de meeste shops bevinden zich in een verkoopaanhanger, die meer ruimte biedt en gemakkelijker kan worden uitgebouwd. De kleinste verkoopaanhanger is die met een enkele as in het midden. De grotere, meer stabiele modellen hebben twee of meer assen. De tandemas verkoopaanhanger heeft een dubbele as in het midden. De draaischamel heeft een enkele as aan beide uiteinden. Bij de small en de special is er een enkele as vooraan en een dubbele waar de meeste lading zit. En de oplegger heeft een dubbele as aan de ene kant en een steunbalk aan de andere zijde. Elke verkoopaanhanger kan verder worden uitgebreid met een voortent of demonteerbare verkoopruimte achteraan de trailer.

Een verkoopaanhanger voor elke business

Een verkoopaanhanger komt in een rechthoekige vorm die vanbinnen wordt ingericht met legplanken, koelkasten of fornuizen en andere meubels op maat. Een visverkoper heeft immers andere noden dan wie een hamburgerkraam uitbaat. En de verkoopaanhanger van een groenteverkoper ziet er weer anders uit. Een verkoopaanhanger is aanpasbaar, maar kan ook kant en klaar worden aangekocht. Een verkoopaanhanger die vooral moet opvallen, zoals een hippe promotiewagen in productvorm, wijkt meestal af van de klassieke rechthoek. Hier is maatwerk de enige oplossing.