Ford Mondeo 2010 te koop: tweedehands en nieuw

Ford Mondeo 2010

Facelift om met de tijd mee te gaan

Het Amerikaanse Ford mag zich de op een na grootste autoproducent van Amerika noemen. In 1992 lanceert het bedrijf de Ford Mondeo als opvolger van de Ford Sierra. Een succesformule, want in 1994 wordt de Mondeo verkozen tot Auto van het jaar. Hoewel er aan het model weinig mankeert, verkiest Ford om met zijn tijd mee te gaan en de Mondeo in 2000 aan een facelift te onderwerpen.

Ford Modeo 2010: auto op maat voor vele wensen

Vanaf het jaar 2000 is het uiterlijk van de Ford Mondeo nog gestroomlijnder. De auto wordt van alle gemakken voorzien en kopers kunnen voortaan kiezen tussen een vier- en vijfdeursversie. Tevens komen er vele uiteenlopende modellen op de markt, zodat de Ford Mondeo 2010 die rekening houdt met velerlei wensen.

Een degelijke en betrouwbare occasion

De Ford Mondeo 2010 is nog altijd volop als occasion verkrijgbaar. Autoliefhebbers kunnen rekenen op een degelijke en betrouwbare auto. Er is keuze tussen een automaat of een handgeschakelde versnellingsbak en tussen meerdere benzine- en dieselmotoren. Het prestatievermogen van de tweedehands Ford Mondeo 2010 loopt uiteen van 110 tot 226 pk.