Renault Espace 2004 te koop: tweedehands en nieuw

Renault Espace 2004

Espace: de reus van Renault

De Renault Espace bestaat al sinds 1984 en op dit moment is de vijfde generatie in productie. Het is een ruime auto met plaats voor vijf tot zeven passagiers, die bekendstaat als de eerste MPV van Renault. De naam Espace verwijst naar de ruimte die de wagen heeft. De vierde generatie Renault Espace, waar het model 2004 deel van uitmaakt, is de eerste die geheel door Renault is ontwikkeld en geproduceerd.

Renault Espace 2004: de Espace IV als middelgrote cross-over

De Renault Espace 2004 is moderner dan zijn voorgangers uit de de eerste, tweede en derde generaties. Deze luxe, middelgrote cross-over van de Franse autofabrikant wordt ook wel de Espace IV genoemd. De Espace is voor 90% recyclebaar en bevat talrijke gewichtsbesparende materialen.

Groot en sterk en in twee versies verkrijgbaar

De Renault Espace 2004 is een 5-deurs MPV. Er zijn twee versies verkrijgbaar: de Renault Espace en de Renault Grand Espace. De eerste heeft vijf zitplaatsen en de laatste heeft tot zeven zitplaatsen. Binnen deze twee versies zijn er meerdere versies verkrijgbaar met verschillende motoren en verschillende vermogens tot 245 pk. De auto loopt op benzine (2.0 tot 3.5 liter motor) of diesel (1.9 tot 3.0 liter motor).