Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Algemene keuring en techniek

Naast een mooi uiterlijk speelt ook het innerlijk, dus de technische kwaliteit van een tweedehandsauto een belangrijke rol. Deze kunt u achteraf vaak niet optimaal aantonen. Het is dan nodig om voor de gehele duur dat de auto in uw bezit was het onderhoud gedetailleerd aan te tonen.

De technische staat van een gebruikte auto kan niet compleet worden doorgelicht aangezien u niet in de motor, transmissie, elektronica en dergelijke kunt kijken. Daarom kunt u beter aan de hand van andere factoren conclusies over de technische kwaliteit van de auto trekken: documentatie over reparaties en reserveonderdelen, regelmatige keuringen en facturen voor toebehoren en accessoires spelen hierbij een belangrijke rol.

Als u documentatie over de onderhoudsgeschiedenis enz. kunt voorleggen, zal ook het vertrouwen van de geïnteresseerde koper in de technische kwaliteit van uw auto toenemen. Een belangrijk bewijs voor de staat van uw auto is de algemene keuring. Hoe recenter deze werd uitgevoerd, des te hoger is uw geloofwaardigheid. Geïnteresseerde kopers beschouwen de jaarlijkse keuring als een soort keurmerk en hechten zeer aan een lange looptijd. Kort gezegd: regelmatig (door de garage) onderhouden auto's behalen niet alleen hogere prijzen, maar worden ook sneller verkocht. Als u hulp nodig hebt bij het zoeken naar een geschikte garage in uw buurt, kunt u hiervoor op onze website terecht.

Alle artikels

Adverteren met foto's

Advies · Auto verkopen

Inhoudelijke aspecten koopovereenkomst

Advies · Auto verkopen

Voertuig verkopen

Advies · Auto verkopen
Ontdek meer