Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Aston Martin Vantage Roadster: De langverwachte

Na de coupé was het natuurlijk wachten op de cabrio. Eindelijk is het zover: Aston Martin toont de Vantage Roadster. Nog voor de zomer bij de eerste eigenaars.

De Aston Martin Vantage dateert intussen al van 2018, maar het was dus tot nu wachten op de cabrio-variant. De klassieke Britse sportwagen ruilt zijn vaste dak in voor een stoffen dak dat in 6,7 seconden in de koffer vouwt. Die operatie kan je ook rijdend tot 50 km/u uitvoeren. De Vantage Roadster weegt wel 60 kilogram extra door de bijkomende verstevigingen.

Vantage Roadster 7-jpg

Zowel automaat als manueel

Nu, hij beschikt over voldoende reserves. Net als de coupé kan ook de cabrio rekenen op 510 pk en 685 Nm uit de 4-liter V8 met dubbele turbo’s, een motor die Aston bij AMG haalt. Hiermee heeft de Vantage Roadster maar net iets meer dan 3,7 seconden nodig om 100 km/u te halen. Met het dak op zijn plaats haalt hij een topsnelheid van 304 km/u. Hij is zowel beschikbaar met achttrapsautomaat als met manuele zevenbak. In Duitsland zal hij minimaal 157.300 euro kosten, bij ons zal dat vast 160.000 euro worden door de hogere BTW.

Vantage Roadster 12-jpg

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Volkswagen koopt (hopelijk) CO2-boetes af via MG

Autonieuws

Lexus frist LS limousine op

Autonieuws

Peugeot keert terug naar Le Mans

Autonieuws
Ontdek meer