Passer au contenu principal
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Speeltip: Lego Icons Classic Land Rover Defender 90 (10317)

Lego doet het weer. De Classic Land Rover Defender 90 komt het intussen uitgebreide gamma auto’s aanvullen. Goed voor 2.336 blokjes aan bouwplezier.

De klassieke Land Rover mag dan wel op pensioen gegaan zijn en vervangen door een moderner exemplaar, de Britse off-roader heeft wel degelijk een iconische status verworven. Dat vindt ook de Deense speelgoedbouwer Lego, dat de cult-Defender nu heeft toegevoegd aan zijn intussen indrukwekkende aanbod aan auto’s. Die bestaan uit een Technic-aanbod, waarbij het technische primeert op het esthetische, en een Creator Expert-aanbod, waarbij het precies andersom is.

Lego Land Rover Defender (2023) sfeerbeeld 1

Twee versies

De Defender sluit bij dat laatste aan, maar vaart voortaan onder de ‘Icons’-vlag, waar ook de DeLorean vorig jaar onder verscheen. Lego laat je de keuzen om de 2.336 bouwsteentjes van de Land Rover te gebruiken om een gewone straatversie van de Defender te bouwen, of een indrukwekkende off-roadversie. Alleszins kun je bij het eindresultaat de deuren en motorkap openen, krijg je een werkende stuurinrichting en ophanging, en kun je nog heel wat andere details in de afwerking kiezen.

Lego Land Rover Defender (2023) sfeerbeeld 2

Prijs

Helemaal geassembleerd is deze Classic Land Rover Defender 90 van Lego Icons 32 centimeter lang, 16 centimeter breed en 16 centimeter hoog. De bouwdoos ligt vanaf 1 april in de speelgoedrekken en krijgt een winkelprijs mee van 239,99 euro.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Tesla Model S Plaid (2023) banner

Video: Tesla Model S Plaid is snelste productie-EV op Nürburgring

Autonieuws
Volkswagen ID.Buzz (2023) banner

Nieuw: Volkswagen ID.Buzz LWB, zeven zitplaatsen en nieuwe batterij (2023)

Autonieuws
Lexus LBX (2023) banner

Nieuw: Lexus LBX, hybride premiumcrossover (2023)

Autonieuws
Ontdek meer