Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

250 CC Motoren en Scooters motoren te koop: tweedehands en nieuw

250 CC Motoren en Scooters

Een tweedehands 250 cc Motoren en Scooters nodig? U vindt op www.motoscout24.be honderden 250 cc Motoren en Scooters motoren occasie te koop in België. U kan eveneens uw moto 100% gratis verkopen (enkel voor particulieren) op MotoScout24 met 15 foto’s gedurende 2 maanden.

250 cc motoren en scooters

Vanaf deze klasse moet je een speciaal motorrijbewijs bezitten, maar de klasse van de ‘opstapmotoren’ maakt die inspanning zeker de moeite waard. Het leeuwendeel van de fabrikanten met motoren tussen 200 en 500 cc biedt sinds verschillende jaren een grote variatie aan voornamelijk scooters. Zo is er de zware Suzuki 400 Burgman, die als een van de paradepaardjes bij de scooters geldt, of de Sym Voyager 250 en de Vespa Granturismo 200 en natuurlijk de indrukwekkende Piaggio MP3.

Naast scooters in dit segment vind je enkele lichtere motorfietsen, zoals Suzuki de GS 500 uitbrengt en de VL 250 Intruder, een gezapige 250 cc chopper en de Honda CBF 250, een betaalbare degelijke naked motorfiets.

Maar het gros van de motoren in dit segment zijn de enduro-motoren en supermotards, lichtgewicht crossmotoren met een minimum aan comfort die, mits de goede banden, als gooi- en smijtspeelgoed kunnen dienen in het gewone stadsverkeer. KTM brengt tweetakt en viertaktenduro’s met cilinderinhouden van 200, 250, 300, 400 en 450 cc op de markt. Suzuki heeft met de DR-Z 400SM specifiek een supermotard uitgerust voor het asfalt. Yamaha doet ook zijn duit in het zakje met de WR450F en WR250F.

Opgepast, wanneer je een enduro voor de weg gebruikt, zijn optionele attributen als knipperlichten, aangepaste banden en uitlaat zeker te overwegen extra’s of de lange arm der wet kan je rijplezier wel eens drastisch inkorten.