Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Suzuki motoren te koop: tweedehands en nieuw

Suzuki

Het bijna honderd jaar geleden in Japan opgerichte bedrijf Suzuki produceert niet alleen maar auto’s, quads en motorfietsen, maar ook scooters. Van Suzuki zijn momenteel de scootermodellen AN650A, AN650AZ Executive, AN400, AN400A, AN400Z, AN400ZA, UH200G, UH125G, FL125SDW en UX125 verkrijgbaar.

Een alleskunner onder de Suzuki scooters is het model UH200G dat bekend staat onder de naam Burgman 200. Dit voertuig overtuigt dankzij zijn elegante vorm en is uitgerust met een motor met High-Tech injectie. De wendbare scooter is uitstekend geschikt voor het stadsverkeer. De Burgman 200 is echter niet alleen maar optisch gezien een blikvanger, hij valt ook in de smaak dankzij heel wat functionele details. Zo is de scooter bijvoorbeeld uitgerust met een extra hoog windscherm en een ruim vak biedt voldoende plaats voor het opbergen van twee helmen.

Luxe scooter: de Suzuki Burgman 650 Executive

De Burgman 650 Executive (AN650AZ Executive) valt op dankzij een doordachte constructie en het gebruik van innovatieve techniek. Zo is de Burgman 650 Executive voorzien van een automatische SECVT transmissie. De tiptronic met zes versnellingen is uniek onder de scooters die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Een bijzonderheid is ook het integraal ABS-remsysteem, deze zorgt voor optimale veiligheid. Verder beschikte de Burgman 650 Executive over een verstelbaar windscherm en elektrisch verstelbare achteruitkijkspiegels. Voor personen die van comfort houden bestaat er bovendien een speciale Limited Edition. Deze is voorzien van stoelverwarming.

Terwijl de Burgman 650 Executive pure luxe biedt, overtuigt de Burgman 400/A (AN400ZA) dankzij verdere innovatieve details. Zo hoorde de Burgman 400 tot de allereerste modellen met een relatief grote cilinderinhoud. Bij de Burgman 400 zorgen een hightech-motor en SDTV benzine-injectie voor voldoende kracht. Een bijzonderheid van de Burgman 400 is het voor een scooter wat ongebruikelijke plaatsaanbod. Zo kun je in het vak onder de zitting gemakkelijk een volume van 62 liter onder brengen. Sinds kort is de Burgman 400/A ook met ABS verkrijgbaar.

Een scooter van Suzuki voor in de stad: de SIXteen 125

Het model SIXteen 125 (UX125) is als wendbaar en snel voertuig uitstekend geschikt om door het drukke stadsverkeer te rijden. De SIXteen 125 is uitgerust met een goed presterende viertakt SOHC-motor. De benzine-injectie en de elektronische transistorontsteking zijn zo geconstrueerd dat de scooter relatief weinig brandstof verbruikt. De SIXteen 125 springt in het oog dankzij haar 16 inch grote banden en een uitgesproken modern design. De elk met vijf spaken uitgeruste wielen uit aluminium doen eerder aan een motorfiets of een brommer denken dan aan een scooter. Een lage zithoogte zorgt voor optimale stabiliteit, zelfs in langzame bochten.

Overige scooters van Suzuki

Ook het model Burgman 125 (UH125G) beschikt over een lage zitting die typisch is voor Suzuki scooters en over een groot opbergvak.

De Suzuki scooter Address 125 (FL125SDW) is een alternatief voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder gunstig model. De Address 125 overtuigt namelijk dankzij een uitgesproken goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook de Address 125 is met een innovatieve injectiemotor uitgerust en weet te overtuigen dankzij een laag brandstofverbruik. Verder beschikt het in elk opzicht zuinige model over een semi-automatische versnellingsbak en een centrifugaalkoppeling.

Voor wie de aanschafkosten van een nieuwe scooter te hoog vind, kan de aankoop van een tweedehands Suzuki scooter zeer interessant zijn. Bij de aankoop van een tweedehands scooter moet je controleren of de gegevens die in de voertuigpapieren staan daadwerkelijk overeenkomen met die op het scooterframe.