BMW 4 serie Cabrio te koop: tweedehands en nieuw

BMW 4 serie Cabrio

Geschiedenis van deBMW 4-serie Cabrio

DeBMW 4-serie Cabrio is een elegante dakloze auto uit Duitsland die in de zomer van 2014 als opvolger van de 3-serie cabriolet wordt geïntroducereerd. De laatste generatie van de 3-serie cabriolet verschijnt in 2007. De 4-serie is sportiever en comfortabeler dan zijn voorganger en heeft ruimte voor vier personen.BMW heeft dit gerealiseerd door modernere technieken en lichtgewicht materialen te gebruiken. Bovendien is het verbruik, met 1 op 15.2, sterk afgenomen en zijn de prestaties van deze cabriolet toegenomen door het verfijnde mechaniek en de slimme elektronica. De cabrio begint met de 428i, 435i en 420d, gevolgd door de uitvoeringenBMW 420i Cabrio, deBMW 430d Cabrio en deBMW 435d xDrive Cabrio. Deze tweedehands auto is een model met een vermogen van 245 pk bij 5000 tpm.

EenBMW met hardtop en plaats voor vier volwassenen

Hoewel deBMW 4-serie Cabrio een nieuwe look en naam heeft, is het stalen vouwdak van de middenklasse cabriolet gebleven.BMW kiest niet voor een canvas hardtop, in tegenstelling tot de concurrenten Mercedes-Benz en Audi die wel voor een stoffen dak gaan. Doordat het stalen klapdak een fors gewicht heeft van circa 1.700 kilo, zit dit het sportieve weggedrag een klein beetje in de weg. Al haalt deze tweedehandsBMW 4-serie Cabrio nog steeds 250 kilometer per uur en is de acceleratie van 0 tot 100 km/u in 6,4 seconden.

De hardtop van deze tweedehands is effectief geïsoleerd en kan onder het rijden geopend en gesloten worden. Er kunnen vier volwassenen in deze auto comfortabel zitten, ook met de hardtop dicht. Het dak is twee decibellen stiller dan de voorganger en veel stiller dan een stoffen kap. Daarmee is dezeBMW geschikt voor alle seizoenen. De cabriolet ziet er met een gesloten dak ook schitterend uit. Met de kap open is er 220 liter bagageruimte over. Anders is de kofferruimte 370 liter. Wel is de vorm van de ruimte nogal onregelmatig. Met het windscherm en de zijruiten omhoog is deze cabrio, ook bij lage temperaturen, een geweldige auto. Het windscherm is in de uitsparing achter de achterbank op te bergen.

Auto met een hoogwaardige afwerking

DeBMW 4-serie Cabrio heeft een interieur van hoogwaardige materialen. Een stijlvolle lederen bekleding en een overzichtelijke, op de bestuurder afgestemde cockpit met alle knoppen en toetsen binnen handbereik. Er is doorBMW veel overgenomen uit de 3-serie. Een blikvanger is de innovatieve air breather, die warme lucht langs de nek laat stromen als het fris is. Dit geldt ook voor de motoren met twinpower turbo technologie en de adaptieve LED-koplampen die ervoor zorgen dat de auto tijdens alle weersomstandigheden wordt gezien. De stoelen zijn uitstekend verstelbaar, bieden een ergonomische ondersteuning en hebben geïntegreerde gordels. Sportstoelen zijn optioneel, dus mogelijk treft men een tweedehands auto met deze individueel in te stellen stoelen. Met een tweedehands uit de grandiozeBMW 4-serie is er altijd iets te vieren!

Technische gegevens van de BMW 4 serie Cabrio

Overzicht van de technische gegevens, zoals verbruik, pk, afmetingen en gewicht

Toon technische gegevens