Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren. Gebruikt u toch liever het oude design? Klik bovenaan het menu om terug te gaan.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Hyundai Coupe te koop: tweedehands en nieuw

Hyundai Coupe

Technische gegevens van de Hyundai Coupe

Overzicht van de technische gegevens, zoals verbruik, pk, afmetingen en gewicht

Toon technische gegevens

Informatie over Hyundai Coupé

Aan de voorbumpers bevinden zich kiewvormige elementen. Bovendien biedt de coupé een dubbele uitlaat, lichtmetalen velgen en een sportieve achterpartij, zodat hij qua design kan concurreren met sportwagens van andere fabrikanten, zoals Mazda en Toyota.

Zoals je van een sportwagen mag verwachten, beschikt de coupé over een krachtige motor: naar keuze met 2 liter cilinderinhoud, vier cilinders en 143 pk (105 KW) of met 2,7 liter cilinderinhoud, zes cilinders en 167 pk (123KW). De euro-4-emissienorm wordt vervuld door de 2.0-FX-versie die een vijf versnellingentransmissie biedt. De 2.7-V6-FX beschikt over een zes versnellingentransmissie en valt onder de euro-3/D4-emissienorm. Beide modellen zijn ook verkrijgbaar met automatische 4-standentransmissie, met een tweede handmatige schakelniveau. Het verbruik ligt gemiddeld, al naargelang het model, tussen 8,0 liter (2.0-FX) en 10,3 liter (2.7-V6-FX AT).

Tot de standaarduitvoering behoort een stof/leercombinatie van de stoelen. Men krijgt daarvoor in de plaats, al naargelang het model, een combinatie van echt leder/kunstleder en een stoelverwarming voor de voorstoelen. Ook voor de Hyundai coupé zijn veel extra's verkrijgbaar, zoals pedalen in aluminium design die niet bij de standaarduitvoering zijn inbegrepen. De auto beschikt over bestuurders-, passagiers- en zijairbags, pyrotechnische gordelspanners en impactbegrenzing opzij aan beide portieren. Een elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP), tractiecontrole en elektronische remkrachtverdeling (EBV) zorgen voor een veilige rit.

Beoordelingen voor Hyundai Coupe

9 Beoordelingen

4,5