Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Mercedes-Benz Viano te koop: tweedehands en nieuw

Mercedes-Benz Viano

Mercedes-Benz Viano

Sinds 2003 is de Viano (W 639) als opvolger en verbeterde versie van de V-klasse uit de W 638-serie op de markt. Hij beschikt over een achterwielaandrijving, biedt ruimte voor zes personen en is verkrijgbaar in de uitvoeringen Trend, Ambiente, Fun en sinds kort ook Activity. Drie verschillende viercilinder-dieselmotoren CDI 2,0, 2,2 en 3,0 - met een brandstofverbruik (gecombineerd voor stads- en langeafstandsverkeer) van ongeveer 9 liter en de benzinemotoren Viano 3,0 en 3,5 - met een gecombineerd brandstofverbruik ca. Lees meer

Technische gegevens van de Mercedes-Benz Viano

Overzicht van de technische gegevens, zoals verbruik, pk, afmetingen en gewicht

Toon technische gegevens

Vind nu uw droomauto

Tussen de 2,4 miljoen auto's, op de grootste online automarkt, Europawijd.

Carrosserievorm

Carrosseriekleur

13 liter - zorgen voor rijdynamiek.

De motorvermogens hebben waarden van 109, 150 en 204 pk bij de dieselmotoren en 190 en 231 pk bij de benzinemodellen, waarbij de topsnelheden bij de sterkste diesel- en benzinemodellen bij ca. 200 km/h ligt. Het laadvermogen reikt van 635 - 930 kg. De uitvoeringsvarianten Life, Business, Bike en Komfort Plus voldoen zowel aan zakelijke als particuliere wensen. Als enige in hun klasse zijn de dieselmodellen van de Mercedes Viano standaard uitgerust met een roetfilter.

Beoordelingen voor Mercedes-Benz Viano

54 Beoordelingen

4,6