Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Carthago Camper te koop: tweedehands en nieuw

Carthago

Carthago Malibu: luxe buscamper

Iedere Carthago camper is gebaseerd op méér dan 30 jaar ervaring en dat is aan alles te merken. Ze zijn gebaseerd op een unieke combinatie van knusse woonsfeer, hoge functionaliteit en innovatieve technieken. Net als concurrenten Hymer, Knaus en Hobby wordt de Carthago camper in Duitsland geproduceerd. Ieder type, van basismodel Malibu tot het topmodel Liner de Luxe, is tot in detail doordacht en gebouwd uit eersteklas materialen.

De Malibu, nieuw in het programma voor 2014, is een compacte buscamper met de uitstraling van een luxe camper. Hij is gebouwd op een Fiat Ducato-chassis en leverbaar in twee indelingen: de Malibu 600 met een vast bed in de breedte en de Malibu 640 met twee losstaande bedden in de lengterichting. Er zijn vier verschillende uitvoeringspakketten leverbaar voor de Malibu. Het Chassis-pakket heeft een grotere brandstoftank, airconditioning en cruise-control, het Opbouw-pakket een grotere koelkast en een luxere keuken. Een uitgebreid Exclusiveline-pakket en een Winter-pakket maken de keuze compleet.

Carthago Compactline: compacte luxe

Ook de Compactline is nieuw in 2014. Hij is slechts 2.12 meter breed en combineert de daardoor compacte buitenafmetingen met de luxe van een topmodel. Standaard is deze camper voorzien van een ALKO-chassis en dubbele vloer. Door zijn lichtgewicht heeft de Compactline een groot laadvermogen. De 130pk sterke 2.3 liter Multi-jetmotor van Fiat geeft de Compactline een soepel weggedrag. De 2.86 meter hoge camper is wintervast en standaard voorzien van onder meer airbags, ESP, ABS, ASR en een automatische handrem.

Carthago Tourer: topklasse voor een gunstige prijs

De Tourer biedt als respectievelijk half-integrale T- en integrale I-uitvoering een camper van topklasse voor een vriendelijke prijs. Door de lichte materialen weegt hij nog geen 3.500 kg, waardoor hij met een klein rijbewijs mag worden gereden. De compactste variant van de Tourer,de I142, heeft een vast tweepersoonsbed en is 6.80 meter lang. De T143 heeft twee losse bedden, de T154 H een hefbed boven de zithoek.De I149 heeft een extra doucheruimte en een apart toilet. Het luxe model I150 is uitgerust met een extra breed queenbed. Carthago levert ook nog de topmodellen Chic en Liner de Luxe, gebaseerd op een Iveco- en een MAN-chassis. Ze zijn voorzien van alle comfort en hebben een lengte van bijna 9 tot 10.6 meter.