Passer au contenu principal
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Dethleffs Camper te koop: tweedehands en nieuw

Dethleffs

Inleiding

Dethleffs is een merk dat zich vooral toespits op het maken van caravans, kampeerauto’s en campers. Het bedrijf bestaat meer dan 70 jaar en werd door de stichter op de kaart gezet door zijn manier van denken, namelijk: “niet zonder mijn familie”. Hij bedacht in die periode de eerste woonauto in Duitsland. Arist Dethleffs was een familieman en wilde weg, maar niet zonder zijn gezin.

Dethleffs Camper is veel veranderd, de motivatie niet

Zowel het uitzicht en de inhoud van de campers en caravans van het merk Dethleffs zijn veel veranderd. Wat echter wel nog altijd hetzelfde gebleven is is de motivatie van het bedrijf. De familie, of die nu uit twee of uit zeven personen bestaat blijft het belangrijkste. Hun nieuwe slogan:" een vriend van de familie", spreekt dan ook volledig voor zich. Men ziet elke camper of caravan als een trouwe partner van de familie of het gezin zodat ze samen de mooiste reizen en uitstappen kunnen maken. De materialen waaruit de producten van Dethleffs Campers bestaan zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Ook de afwerking is keer op keer “af” zodat men als klant bij dit merk altijd tevreden zal zijn.

Dethleffs Camper, deel van de Dethleffs Family

Omdat het merk eigenlijk van mening was dat iedereen zou moeten kunnen genieten van een zorgeloze tijd met het gezin, vonden ze dat het hoog tijd was om behoevende families en sociale instellingen een extra steunmiddel te geven. Ze beslisten om een aantal volledig ingerichte caravans op een kindvriendelijke camping aan de Bodensee te plaatsen en op die manier mensen die het wat minder hebben ook de mogelijkheid te bieden een volledig kosteloze vakantie te kunnen hebben. Hun project wordt vooral ondersteund door hun klanten. Een klant die namelijk een nieuwe Dethleffs Camper koopt, steunt dit project. Voor sommigen is dit dan ook een extra duwtje in de rug om te beslissen een nieuwe Dethleffs Camper te kopen. Uiteraard kan men ook tweedehands modellen vinden, maar hier ontbreekt het dan wel aan de hulp voor de organisatie, dus reden te meer om een nieuwe camper te overwegen. Ook het feit dat men bij aankoop van een tweedehandsmodel die door particulieren verkocht wordt geen garantie meer krijgt, zorgt ervoor dat die extra kostprijs van een nieuwe camper vaak wel zijn geld waard is.