Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Hymer/Eriba te koop: tweedehands en nieuw

Hymer/Eriba

Hymer kiest voor continue kwaliteit

Hymer is een van de meest succesvolle fabrikanten van Caravans en stacaravans in Europa. Het merk biedt dan ook een zeer uitgebreid gamma aan caravans en campers. Hymer wil telkens trendsetter zijn en combineert de nieuwste ontwikkelingen in de caravan- en camperbouw met de jarenlange traditie en ervaring die de onderneming rijk is.

De caravans en campers van Hymer staan bekend om hun aantrekkelijk interieur en kwalitatief hoogstaande inrichting. Hymer hanteert een hoge standaard en wil dat de producten die het aan zijn klanten verkoopt van continue kwaliteit zijn. Ook veiligheid heeft bij Hymer prioriteit. Elk voertuig is uitgerust met de nodige veiligheidssystemen, zodat de bestuurder en passagiers altijd met een gerust gevoel de weg op kunnen. Alle campers zijn voorzien van ABS en voor het grootste deel ook van ASR. Bovendien is Hymer de enige fabrikant die bij geïntegreerde voertuigen op een Mercedes Benz-chassis standaard bestuurders- en passagiersairbags mag plaatsen.

Hymer schrijft geschiedenis

Na de lancering van de eerste caravans in de jaren dertig begon Hymer in 1958 met de productie van de touringserie. Omdat Hymer veel belang aan innovatie en kwaliteit hecht, was het dan ook het eerste bedrijf in caravansector dat in 1995 het ISO 9001-certificaat binnenhaalde. In 1985 introduceerde het bedrijf zes jaar garantie op de dichtheid van alle Hymer-modellen, wat volkomen nieuw was in de caravan- en campermarkt.

Hymer luistert naar de klant

Omdat ze bij Hymer graag weten wat er onder hun klanten leeft, kiezen ze ervoor nauw verbonden te zijn met hun kopers. Dit resulteert onder meer in bijeenkomsten en evenementen die speciaal voor Hymer-eigenaren worden georganiseerd. Op deze events zijn alle Hymer-klanten welkom met hun Camper of caravan om onderling ervaringen uitwisselen. Hymer vindt dit belangrijk en wil hierdoor telkens bijleren. Zo is het merk voortdurend op de hoogte van problemen en aspecten die juist erg worden gewaardeerd, en kan men hier direct op in spelen. Er zijn talloze Hymer-dealers waar men terecht kan voor vragen, advies en aankoop. Daarnaast biedt de website van Hymer veel informatie voor eigenaren en geïnteresseerden. Wie liefhebber is van caravans of campers en graag op een vrije manier op vakantie gaat, moet zich dus zeker eens verdiepen in Hymer en de uiteenlopende modellen die het bedrijf aanbiedt.