Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Karmann Camper te koop: tweedehands en nieuw

Karmann

Karmann: het ontstaan?

Karmann bestaat 100 jaar en is ontstaan door Wilhelm Karmann. Willhelm was sinds jaren bezig met het ontwerpen van auto’s. In de jaren 70 waagde hij zich ook aan de bouw van campers. De eerste Karmann Camper werd gebouwd op een Volkswagen chassis, nadien gebruikten zij de chassis van Daimler Benz.

De Karmann Campers:

De Davis: deze camper heeft vijf modellen waar men uit kan kiezen. Deze allrounders voorzien in elke behoefte door middel van hun compacte en dynamische elegantie. De keuken heeft een koelkast van 80 liter en een kookvuur met twee pitten. De keukenkastjes kunnen zowel buiten als binnen geopend worden.
De Dexter: deze camper heeft zes varianten waaruit men kan kiezen. De Dexter staat bekend om zijn comfort en verrassingseffect. Deze camper heeft een hele grote bergruimte om bijvoorbeeld een parasol op te bergen. Het interieur is opgetrokken uit perenhout. De badkamer heeft een aparte douche.
De Dexter Go: is het kleine broertje van de Dexter. Deze camper heeft een keuze uit twee modellen. Deze camper is gebouwd op een chassis van Renault. De specificaties van deze camper zijn: buitenverlichting, een breed tweepersoonsbed, een afvaltank onder de vloer, een aparte wasruimte met lavabo en toilet, een keukenunit met twee kookbekkens.
De Colorado: de Colorado is de klassieker onder de Karmann Campers. Deze camper heeft als onderbouw een Volkwagen chassis. De specificaties van deze camper zijn: een opklapbaar alkoofbed, kleerkastverlichting, paraplu met houder, een winterbestendige verswatertank van 100 liter en nog veel meer.