Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Knaus te koop: tweedehands en nieuw

Knaus

Caravan in luxe autostijl

Caravans van Knaus staan al jaren bekend om hun kwaliteit en comfort. De Caravans worden geproduceerd in Duitsland, in de fabriek van Knaus-Tabbert. Daar gebruikt men speciaal uitgekozen materialen die voor een gedetailleerde afwerking zorgen. Een échte caravan van Knaus draagt altijd een origineel fabriekscertificaat dat tevens als garantie geldt. Knaus heeft een breed aanbod aan caravans. Zo is er de Sport-reeks, die zeer prijsvriendelijk is, maar toch genoeg ruimte biedt en veel standaardfuncties heeft. De Knaus Sport is ook zeer geschikt voor kinderen en verkrijgbaar in 16 verschillende opdelingen. De Knaus Südwind staat dan weer garant voor openheid, ergonomie en vrijheid. De Südwind beschikt over een luxe L-vormige keuken en een lounge zitgroep. Het interieur is geproduceerd in een hoogwaardige houtsoort die de nodige klasse uitstraalt.

De Knaus Eurostar bouwt een brug tussen modern design en technische details en is het paradepaardje van Knaus. Deze caravan is 2,50 meter breed en 5,90 meter lang. Deze caravan is functioneel en gezellig tegelijk. De Eurostar heeft een moderne 3D-boeg en een achterzijde met multihybride achterlichten en 3-hoek reflectors. De zijwanden van de Knaus Eurostar kunnen direct bedrukt worden, zonder kleefranden. Er kan een 3D-effect gecreëerd worden zonder dat er vuil blijft kleven. Een dubbele bodem zorgt voor meer dan voldoende opbergruimte. In het optionele dak-element kunnen airco, verlichting en tv geïntegreerd worden.

Over reuzen en Spanjaarden

De Knaus Lifestyle is letterlijk een reus van een caravan, want ze is 7,45 meter lang en 2,32 meter breed. Deze caravan biedt aan de gebruikers een echt loftgevoel. Ze biedt enorm veel ruimte, maar alles is toch praktisch opgebouwd. De Knaus lifestyle heeft een laadvermogen van 240 kilogram, 4 slaapplaatsen, 4 zitplaatsen aan de bar en 4 zitplaatsen in de lounge. Tenslotte is er nog de Knaus Deseo, wiens naam eigenlijk alles al zegt. Deseo is immers Spaans voor ‘ik wens’. Deze caravan is het perfecte voorbeeld van een innovatief concept. De Deseo bestaat in vier modellen: Deseo, Deseo plus, Deseo active en Deseo transport. De Knaus Deseo hecht meer belang aan slimme oplossingen dan aan kostbare extra’s. Voor alle modellen van de Deseo zijn wel plus-pakketten verkrijgbaar. Er is een pakket dat de nodige accessoires biedt om zonder problemen fietsen en motoren te kunnen vervoeren.