Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Laika Camper te koop: tweedehands en nieuw

Laika

Het ontstaan van het merk Laika:

Laika is ontstaan door Giovambattista Moscardini in 1964 in Italië. In 1964 werd ook de eerste Laika-caravan geproduceerd, namelijk de 500. Laika valt ondertussen onder beheer van de Hymer Group. De Hymer Group bestaat uit een aantal Duitse merken van caravans zoals Dethleffs, TEC, Hymer, en nog een aantal andere. Laika is het enige Italiaanse merk dat bij Hymer hoort.

Modellen van Laika Campers:

De Rexosline 9009: de Rexosline 9009 is de nieuwste camper van het merk Laika. De Chassis is een Fiat Ducato. De Rexosline 9009 heeft een totale lengte van 8 m. Er kunnen drie tot vijf personen slapen in deze camper. De badkamer kan betreden worden door twee deuren, één deur langs de woonruimte en één deur langs de slaapkamer. Het interieur is design en volledig afgewerkt in luxe materialen.
De Kreos: deze camper heeft vier slaapplaatsen en is volledig afgewerkt met een Italiaans design. In de Kreos kan men kiezen uit zeven varianten. Er is plaats om een Vespa op te bergen in de garage van de camper.
De Ecovip: deze camper bestaat uit een tiental keuzemodellen. De slaapplaatsen variëren van vier tot zes personen afhankelijk van het model waarvoor men kiest.
De X Range: de X Range is speciaal bedoeld voor een jonger publiek. In deze camper kunnen vier personen slapen.