Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

LMC Camper te koop: tweedehands en nieuw

LMC

LMC Breezer: halfintegraal met hefbed

LMC, net als Knaus en Hobby een bekende Duitse camperfabrikant, heeft maar liefst 9 verschillende modellen op het programma staan. Het aanbod varieert van alkoofmodellen tot halfintegrale en integrale uitvoeringen. De LMC campers zijn voor het modeljaar 2014 qua uiterlijk en ook technisch opgewaardeerd. Het klassieke interieur heeft plaats gemaakt voor een moderne vormgeving met een lichter gekleurd Grano houtdecor. De campers zijn nu ook standaard voorzien van een drukwatersysteem, multifunctionele combi-rollo’s en een kleine badkamer. Nieuw in het programma is de Breezer Lift, een halfintegrale uitvoering met hefbed. Deze op de T.E.C. RoTEC Lift S gebaseerde camper is in vijf verschillende indelingen leverbaar. Er is in deze uitvoering ook een Breezer Van, een soort verhoogde bestelwagen, die met uitzondering van het nieuwe design verder geen wijzigingen heeft ondergaan.

LMC Cruiser en Explorer: sportieve ontdekkingsreizigers

De Cruiser en Explorer van het modeljaar 2014 zijn in twee uitrustingsvarianten leverbaar: behalve in een standaarduitvoering ook als Sportline. Met name de Cruiser Sportline, die in een halfintegrale en integrale uitvoering leverbaar is, valt op door zijn dynamische design van buiten en van binnen. Beide sportieve versies van de campers zijn aantrekkelijk geprijsd: de Cruiser SportLine is leverbaar vanaf € 57.550,-, de Explorer Sportline – alleen leverbaar in integrale uitvoering – is er al vanaf € 68.830,-. De Cruiser en Explorer zijn er ook in een super de luxe Comfortline uitvoering, voorzien van ESP met tractiecontrole en pilotenstoelen. Ook deze modellen hebben een compleet gemoderniseerd in- en exterieur.