Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe design – bekende functies

Ontdek nu ons nieuw design, die we stap voor stap over de hele website heen gaan implementeren.

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Weinsberg Camper te koop: tweedehands en nieuw

Weinsberg

Inleiding

De campers van Weinsberg zijn net als die van Hobby, Knaus en Dethleffs van de bekende Duitse kwaliteit. Ze zijn ruim, comfortabel en plezierig in het gebruik. Weinsberg levert drie verschillende types: de ruimtebesparende alkoof-camper AL, de half-integrale TI en de compacte Carabus.

Weinsberg camper AL: ruimtebesparend

Deze camper is met zijn twee gescheiden slaapruimtes uitermate geschikt voor een compleet gezin. Boven de garage achterin is een aparte slaapkamer gerealiseerd. Slapen op comfortabele schuimmatrassen kan ook in de alkoof met zijvenster aan de rechterzijde. Met behulp van de draaibare cockpitstoelen is de halve dinette gemakkelijk en snel te veranderen in een gezellige woonruimte. Een ruime badcel met douchebak, kast, toilet en wastafel en een comfortabele keuken met veel bergruimte maken de Weinsberg AL helemaal af.

Weinsberg camper TI: sportief en compact

Dit half-integrale model op basis van de Fiat 2,2 l JTD 100 Light heeft een bijzonder gunstige prijs. De sportieve en compacte indeling biedt veel bergruimte, behalve in twee of drie bergkasten ook onder de hoogslaper achterin. De zithoek met vaste bank kan met behulp van de draaibare cockpitstoelen in een gezellige leefruimte worden omgebouwd. Behalve de hoogslaper heeft deze vierpersoonscaravan nog een comfortabel tweepersoonsbed en een compleet ingerichte compacte badcel en keuken. De Weinsberg Carabus completeert het aanbod van Weinsberg met een tweepersoonscamper die de dynamiek van een personenauto heeft. Een fietsdrager, een elektrisch opstapje en een luifel geven extra gebruiksgemak.